Libnet.ro
UNICEF

13:31

Veste SALVATOARE pentru pensionari: S-a MARIT plafonul pentru medicamente comnpensate

B1 B1,
Veste SALVATOARE pentru pensionari: S-a MARIT plafonul pentru medicamente comnpensate

Plafonul veniturilor pana la care pensionarii pot beneficia de medicamente compensate va fi majorat cu 10 la suta, de la 900 de lei la 990 de lei, a anuntat marti premierul Viorica Dancila, potrivit Adevarul. continuă pe B1

Viorica Dancila majoreaza plafonul de compensate pentru pensionari

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta un act normativ, propus de Ministerul Sanatatii, prin care va fi majorat de la 900 la 990 de lei plafonul veniturilor pana la care pensionarii pot.

Decizii importante luate in sedinta Guvern. Noi facilitati pentru pensionari

Update: Nu am primit vesti bune de la meteorologi. Am mers alaturi de oameni, atunci cand au fost afectati de inundatii. Ma bucur sa dau astazi vesti bune pentru Tarom. Cinci aeronave se vor alatura de.

Ministrul Sanatatii, lamuriri privind compensarea medicamentelor pentru pensionari

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declaratca incepand cu data de 1 iulie 2018 a crescut cu 10 la suta valoarea punctului de pensie, motiv pentru care se impune reglementarea astfel incat sa nu mai fie.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Veste TERIBILA pentru romanii care au autoturisme pe motorina la mana a doua! Cat mai au voie sa circule

Pentru ca ofera un consum redus, putere la turatie mica si sunt ideale pentru calatoriile lungi, romanii inca prefera masinile diesel. Totodata, acestia prefera automobilele second-hand. Cand vrem.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )