Libnet.ro
UNICEF

09:30

Veste SOC pentru PENSIONARII romani: Cine va primi MAI PUTINI BANI de luna viitoare

B1 B1,
Veste SOC pentru PENSIONARII romani: Cine va primi MAI PUTINI BANI de luna viitoare

Vesti proaste pentru pensionari. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca noul proiect de lege al pensiilor este finalizat si va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. Ea a subliniat ca. continuă pe B1

Veste BOMBA pentru soferii romani: Deja SUTE de persoane au ramas FARA PERMIS pentru ca au facut ASTA

Peste 500 de permise au fost retinute saptamana trecuta, intr-o singura zi, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane. Politistii au intervenit la peste 4. 000 de sesizari, au retinut 548.

Veste SOC despre plata PENSIILOR: Ce trebuie sa faca URGENT toti pensionarii romani

Inflatia a ajuns la un record al ultimilor cinci ani, fapt ce a antrenat si cresterea galopanta a indicelui ROBOR, care ii obliga pe romanii cu credite in lei sa plateasca rate mult mai mari. Pentru toate.

Veste SOC primita de actorul Mihai Bendeac: Avocatul a CONFIRMAT TOTUL...

In ultimul sezon al emisiunii X Factor, actorul Mihai Bendeac a jucat rolul de avocat al concurentilor. Mihai Bendeac si Vlad Dragulin s-au alaturat echipei pentru a cauta factorul X alaturi de.

Veste cumplita pentru o milionara de la noi diagnosticata cu cancer! Nu credea ca va ajunge in aceasta situatie

Una dintre cele mai bogate femei din Romania, care a anuntat ca sufera de o boala cumplita, a primit o veste care a devastat-o. Citeste continuarea.

Voi cu Voicu. Locuri misterioase alese ca destinatii turistice de romani. Poti cheltui mai mult in Mamaia, decat in Mauritius

Razvan Pascu a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre destinatiile de vacanta preferate de romani si a oferit cateva sfaturi pentru o vacanta perfecta. Perceptia despre vacantele exotice este.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )