Libnet.ro
UNICEF

00:06

Veste TERIBILA pentru PENSIONARI: Au primit mai multi bani, dar acum vor fi OBLIGATI sa...

B1 B1,
Veste TERIBILA pentru PENSIONARI: Au primit mai multi bani, dar acum vor fi OBLIGATI sa...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca, la sfarsitul lunii iulie a acestui an, in tara noastra erau 5. 596 pensionari, iar pensia medie a fost de 1. 134 lei. Cu alte cuvinte, pensia a crescut cu. continuă pe B1

Internetul a luat-o razna! O fotografie a devenit virala, dupa ce mai multi oameni au incercat sa gaseasca un catel. Tu l-ai identificat? (FOTO)

O fotografie a devenit virala, dupa ce mai multi internauti au incercat sa gaseasca un caine. Putini sunt cei care au reusit sa dea de el. Si asta pentru ca animalul are aceeasi culoare ca si.

Incendiu puternic la un hostel din Cehia. in cladire stateau si mai multi romani

Incendiu la un hostel din Cehia, acolo unde sunt cazati si mai multi romani. Potrivit autoritatilor, incendiul s-a produs la un hostel din Plzen, iar 11 persoane au fost transportate la spital si alte cateva z.

Haos pe calea ferata: Trenuri cu sute de minute intarziere dupa ce mai multi copaci au cazut pe sine

Este haos pe calea ferata. Circulatia trenurilor pe cea mai mare artera feroviara din tara a fost blocata dupa ce mai multi copaci au cazut peste cablurile electrice, intre Predeal si Timisu de Sus,.

Haos pe calea ferata: Trenuri cu sute de minute intarziere dupa ce mai multi copaci au cazut pe sine (VIDEO)

Capitala este rupta de restul tarii. Trenurile care ar trebui sa ajunga in Gara de Nord au intarzieri de sute de minute. Asta dupa ce luni mai multi copaci au cazut pe calea ferata intre Predeal si Timisu.

Mai multi membri ai CSM solicita Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe OUG care reglementeaza conducerea interimara a Inspectiei Judiciare

Mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii au trimis o scrisoare Avocatului Poporului prin care ii solicita acestuia sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta care.

Naomi Osaka poate primi de zece ori mai multi bani decat Simona Halep de la un sponsor important din tenis

Victoria de la US Open poate inseamna pentru japoneza Naomi Osaka mai mult decat un titlul obisnuit de Grand Slam, deoarece ii poate aduce si beneficii financiare majore.

Veste ULUITOARE pentru soferi: Ce se intampla cu toate AMENZILE rutiere incepand din ACEASTA LUNA!

Vesti bune pentru soferii romani. incepand de la finalul lunii august, ei vor putea sa-si plateasca amenzile rutiere primite la jumatate din minimul prevazut de Codul Rutier, in termen de 15 zile de la data.

DESPARTIREA anului in lumea mondena! Au rupt actele dupa mai multi ani de relatie! Asta da lovitura

Pamela Anderson a pus capat relatiei cu fotbalistul Adil Rami dupa aproape un an de relatie Totul s-a intamplat la doar cateva zile dupa ce acesta a cerut-o de sotie, scrie sport. ro. S-a sacrificat pentru.

GATA, NU mai sunt BANI de PENSII! Ce mai pot face romanii daca vor sa-si mai primeasca banii...

Guvernul va trebui sa se imprumute pentru a plati salariile si pensiile, deoarece incasarile pe luna august au inregistrat un minus de un miliard de lei, sustine Gelu Diaconu, fostul sef ANAF. Iar trebuie.

Tara din care provin cei mai multi turisti veniti in Romania

Tara cu cea mai mare crestere a numarului de sosiri ale turistilor in Romania, in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, a fost Finlanda, dar numarul este mic, cele mai multe.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )