Libnet.ro
UNICEF

10:45

Coalitiapropune salarii cu 25% mai mari. Categoria de bugetari care este vizata

Antena3 Antena3,
Coalitiapropune salarii cu 25% mai mari. Categoria de bugetari care este vizata

Personalul care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat beneficiaza de o majorare a salariului de baza/ soldei de functie cu pana la 25% - prevede o initiativa legislativa depusa la. continuă pe Antena3

PSD si ALDE propun SALARII cu 25% mai MARI pentru O ANUMITA categorie de bugetari

PSD si ALDE au depus in Parlament un proiect de lege care prevede o majorare a salariului de baza/ soldei de functie cu pana la 25% pentru personalul care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate.

Trenurile de mare viteza din Europa, ineficiente, cu costuri mai mari decat cele planificate si pasageri mai putini

Un raport al Curtii Europene de Conturi a concluzionat ca liniile ferate de mare viteza cofinantate din bugetul Uniunii Europene au, adesea, costuri mai mari decat cele planificate, iar constructia acestora dureaza mai mult decat termenul anticipat,.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

Una dintre cele mai mari tragedii din Romania: a omorat 41 de oameni jucand tintar! Ceausescu l-a condamnat la moarte apoi, peste o luna, i-a comutat pedeapsa la 25 de ani

Dupa amiaza aceea de 31 mai 1966 parea calma. Sa fi fost cam 16. 00 cand Alexandru Cainaru, revizor de ace in statia CFR Mogosoaia, primeste ordin de garare a unui automotor ce intra pe o linie moarta.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Blestemul campioanelor mondiale: cele mai mari surprize din istoria turneului final

Germania nu e prima detinatoare a trofeului Jules Rimet care dezamageste la urmatorul turneu. De fapt, in ultimii 20 de ani au patit-o si Franta, Italia si Spania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )