Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dezbateri buget 2018: Angajatii BOR din Republica Moldova ar putea avea aceleasi salarii ca cei din Romania

Adevărul Adevărul,
Dezbateri buget 2018: Angajatii BOR din Republica Moldova ar putea avea aceleasi salarii ca cei din Romania

Angajatii Bisericii Ordotoxe Romane BOR) din Republica Moldova ar putea primi salarii mai mari anul viitor, la acelasi nivel cu cele primite de personalul din Romania, potrivit unui amendament adoptat miercuri in comisiile reunite de buget-finante ale Senatului si Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Au scapat cu pedepse simbolice dupa ce au organizat o schema de tepuire a statului cu plati fictive la importul de cereale din Republica Moldova

Tribunalul Galati i-a condamnat la inchisoare cu suspendare pe trei oameni de afaceri pentru o evaziune fiscala de 278. 000 de lei, dupa ce s-a descoperit ca acestia isi facusera un obicei din eludarea statului.

Republica Moldova va achizitiona complexe radiologice mobile din Belarus

Republica Moldova este interesata de achizitionarea complexelor radiologice mobile din Belarus. Un memorandum de intentie in acest sens a fost semnat luni, 11 noiembrie, la Minsk, in cadrul vizitei premierului Pavel Filip la o intreprindere specializata in producerea echipamentelor medicale moderne.

Suntem in alerta de doua zile, porcii ajunsi in Republica Moldova acum patru zile, nu mai sunt buni astazi!

Asociatia Crescarorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine, Porcine din Romania ACEBOP) isi exprima ingrijorarea fata de modul in care Republica Moldova a respins transportul, cu 200 de capete porcine, din motive comerciale, explicand ca au interdictie sa primeasca porci din UE, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )