Libnet.ro
UNICEF

14:00

HP Enterprise va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Hotnews Hotnews,
 HP Enterprise va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Gigantul IT Hewlett Packard Enterprise intentioneaza sa concedieze cel putin 5. 000 de angajati, ceea ce reprezinta 10% din personalul companiei, in cadrul unui efort de a reduce costurile pentru a face fata concurentei, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Bloomberg. continuă pe Hotnews

HP va concedia cel putin 5.000 de angajati, 10% din personalul companiei

Gigantul IT Hewlett Packard intentioneaza sa concedieze cel putin 5. 000 de angajati, ceea ce reprezinta 10% din personalul companiei, in cadrul unui efort de a reduce costurile pentru a face fata concurentei, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Bloomberg.

Bilantul a crescut la cel putin 248 de morti

ACTUALIZARE 10:45 Mexicul a declarat trei zile de doliu national Mexicul a declarat astazi trei zile de doliu national dupa seismul catastrofal soldat cu sute de morti, relateaza presa locala. *ACTUALIZARE 09:57 Bilantul seismului care a lovit centrul Mexicului a crescut la cel putin 248 de morti, relateaza BBC News *ACTUALIZARE 09:03 Cel putin 20 de copii au murit dupa prabusirea unei scoli primare in Ciudad de Mexico ----- Bilantul cutremurului cu magnitudine 7,1 care a zguduit ieri centrul Mexicului a ajuns la 149 de persoane, iar salvatorii cauta in continuare supravietuitori in cladirile prabusite, anunta Reuters.

PwC: 72% dintre companii au nevoie de cel putin sase luni pentru implementarea platii defalcate a TVA

Cel putin sase luni este perioada de care au nevoie 72% dintre companii pentru implementarea platii defalcate a TVA si mai putin de 2% considera ca vor reusi sa o faca pana la 1 ianuarie anul viitor, potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat de compania de consultanta PwC Romania si publicate vineri.

Cel putin 15 imigranti care ar fi trebuit sa ajunga in Romania s-au inecat in Marea Neagra. Alte 15 persoane sunt, in continuare, cautate

Cel putin 15 imigranti s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti dupa ce ambarcatiune cu care ar fi trebuit sa ajunga in Romania s-a scufundat in Marea Neagra, in largul Turciei, a anuntat Paza de Coasta turca.

Tragedie in Marea Neagra. Cel putin 15 imigranti care se indreptau spre tara noastra s-au inecat

Cel putin 15 imigranti s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti dupa ce ambarcatiunea cu care sperau sa ajunga in Romania s-a scufundat in Marea Neagra, in largul Turciei, a.

Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul.

Ministrul Toma Petcu a anuntat listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15% cat se propusese initial.

Ministrul Energiei anunta listarea a 10% din Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca a prezentat saptamana trecuta o nota de informare in Guvern privind listarea a 10% din actiunile Hidroelectrica, procentul fiind redus de la 15%, cat se propusese initial, potrivit Agerpres. Intentionam, in primul rand, sa facem listarea. Am facut o nota de informare in Guvern acum o saptamana cu intentia de schimbare, a afirmat ministrul Energiei, intrebat de presa care sunt intentiile Ministerului privind Hidroelectrica.

Robu: Timisoara primeste 10% din suma solicitata pentru interventii dupa furtuna, altii un milion de euro pentru biserici

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri ca Timisoara a fost din nou discriminata de Guvern, intrucat desi a fost cea mai afectata localitate de furtuna de duminica, a primit cei mai putini bani, deoarece premierul Mihai Tudose i-a cerut ca solicitarile sa se limiteze strict la scoli si spitale, in timp ce alte localitati au primit mult mai mult, inclusiv pentru biserici, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )