Libnet.ro
UNICEF

14:15

indrazneste sa crezi. Revolutia fiscala umfla si factura la intretinere

B1 B1,
indrazneste sa crezi. Revolutia fiscala umfla si factura la intretinere

Revolutia fiscala a guvernarii PSD-ALDE ar putea creste si factura la intretinere. Administratorii de bloc sau personalul care face curatenie in bocuri se numara printre cei care lucreaza part-time. continuă pe B1

Revolutia fiscala mareste factura la intretinere

Efectele secundare ale revolutiei fiscale ajung pana la majorarea facturii la intretinere, ceea ce ii va afecta pe romanii care stau la bloc. Asta pentru ca administratorii de bloc sau cei care fac curatenie pe casa scarii trebuie sa achite contributii sociale mai mari decat castiga. Asociatiile de proprietari sunt nevoite astfel sa creasca taxele pentru a-si putea acoperi costurile.

Revolutia fiscala umfla facturile romanilor

Dispunem deja de un exemplu negativ din tara care dovedeste ca modificarile Codului fiscal au fost facute fara studii de impact, fara dezbateri serioase privind efectele negative. La Iasi, societatea care.

Protest spontan al salariatilor de la uzina de munitie si armament de la Bumbesti Jiu. Revolutia fiscala va duce la scaderea salariilor

Aproximativ 100 de angajati de uzina de munitie si armament din Bumbesti Jiu, judetul Gorj, au participat, astazi, la un protest spontan, pentru ca Revolutia fiscala va duce la reducerea veniturilor salariale pentru o parte insemnata a lucratorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )