Libnet.ro
UNICEF

05:15

Majorari salariale pentru personalul nedidactic din invatamant. Cati vor beneficia de pe urma deciziei

B1 B1,
Majorari salariale pentru personalul nedidactic din invatamant. Cati vor beneficia de pe urma deciziei

Personalul nedidactic din invatamant va primi salarii mai mari incepand cu luna februarie 2017, in urma adoptarii de catre Guvern, a unei Ordonante de Urgenta care reglementeaza. continuă pe B1

Majorari salariale pentru personalul nedidactic din invatamant

Personalul nedidactic din invatamant va beneficia de salarii mai mari incepand cu luna februarie 2017, dupa ce Guvernul a adoptat astazi o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

Guvernul Grindeanu a aprobat majorarea salariala a personalului nedidactic din invatamant. Aproximativ 53.000 de angajati vor beneficia de cresteri salariale, incepand cu luna februarie 2017

La Palatul Victoria va avea loc, joi, o sedinta de Guvern, fiind anuntate si proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda, insa, de pe lista lipseste ordonanta privind salarizarea personalului nedidactic .

Premierul Sorin Grindeanu: Salarizarea personalului nedidactic din invatamant va fi pusa in acord cu maririle din Educatie

La Palatul Victoria va avea loc, joi, o sedinta de Guvern, fiind anuntate si proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda, insa, de pe lista lipseste ordonanta privind salarizarea personalului nedidactic .

Salariile personalului nedidactic din invatamant, majorate. Aproximativ 53.000 de angajati vor avea cresteri salariale

Personalul nedidactic din invatamant va beneficia de salarii mai mari incepand cu luna februarie 2017, dupa ce Guvernul a adoptat, joi, o Ordonanta de urgenta in acest sens si, potrivit noii grile, aceste salarii se vor incadra intre 1. 450 si 1. 947 de lei, in functie de vechimea in munca.

Salariile personalului nedidactic din sistemul de invatamant, majorate cu 20% prin OUG

Guvernul Grindeanu va mari prin Ordonanta de Urgenta salariile angajatilor din sistemul de invatamant care nu fac parte din categoria cadrelor didactice, informeaza Digi24. Cresterea va fi.

Primaria condusa de Robert Negoita lanseaza o licitatie de 78 milioane euro pentru amenajarea parcurilor din sectorul 3

Primaria Sectorului 3 a Capitalei, condusa de Robert Negoita, vrea sa cheltuie 353,8 milioane lei 78,3 milioane euro) pentru amenajarea si intretinerea parcurilor si a locurilor de joaca din Zona I si a Parcului Pantelimon, pentru urmatorii patru ani, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Probleme pentru Facebook: Utilizatorii din toata lumea au probleme cu newsfeed-ul (FOTO)

Facebook, probleme majore de afisare miercuri dimineata. Utilizatorii din toata lumea au anuntat probleme si erori in afisarea newsfeed-ului. in mai putin de 30 de minute, utilizatorii retelei.

Campanie pentru alegerile prezidentiale din Franta: Macron pierde din avantajul in sondaje

Doua dintre cele mai recente sondaje de opinie inaintea alegerilor prezidentiale din Franta arata ca Emmanuel Macron se afla la egalitate cu Francois Fillon, relateaza Reuters. Un al treilea sondaj il coteaza pe candidatul de centru chiar mai slab decat pe fostul premier conservator, potrivit Agerpres.

Probleme mari la YouTube: Platforma de continut video a fost inaccesibila pentru mare parte din utilizatorii din Europa (FOTO)

Platforma online de continut video YouTube are parte de mari probleme in Europa, marti. Site-ul aceteia a picat in jurul orei 4 ora Romaniei), conform DownDetector. Numerosi utilizatori din Europ.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )