Libnet.ro
UNICEF

22:47

MFP: Execedent de 1,5 miliarde lei, in primul trimestru al anului. incasarile din TVA s-au redus cu 9%

Adevărul Adevărul,
MFP: Execedent de 1,5 miliarde lei, in primul trimestru al anului. incasarile din TVA s-au redus cu 9%

Executia bugetului general consolidat pe primul trimestru s-a incheiat cu un excedent de 1,5 miliarde lei, reprezentand 0,19% din Produsul Intern Brut, transmite Ministerul Finantelor. in schimb, a scazut colectarea TVA cu 9%, s-au majorat cheltuielile cu personalul, ca urmare a cresterilor salariale, iar investitiile au reprezentat doar 0,2% din PIB. continuă pe Adevărul

Bugetul de stat a incheiat primul trimestru din an pe excedent, insa cu venituri din TVA mai mici si cu sacrificarea investitiilor

Bugetul de stat a incheiat primul trimestru al acestui al acestui an pe excedent, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice MFP). Atat veniturile, cat si cheltuielile au crescut in primele trei luni ale anului, insa veniturile care.

Activele SIF-urilor au ajuns la 7,73 miliarde lei

Activele SIF-urilor au ajuns la 7,73 miliarde lei.

Excedent bugetar de 1,52 miliarde de lei, reprezentand 0,19% din PIB

Executia bugetului general consolidat pe primele trei luni ale anului s-a incheiat cu un excedent de 1,52 miliarde lei, reprezentand 0,19% din PIB, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Profit de 5,4 milioane lei, pentru SIF Banat Crisana

SIF1 Banat-Crisana a realizat un profit net de aproape 5,4 milioane lei, in primul trimestru din acest an, in crestere cu 26,5% comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )