Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor Publice suspenda temporar ocuparea posturilor vacante si promovarile

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor Publice suspenda temporar ocuparea posturilor vacante si promovarile

Ministerul Finantelor Publice a suspendat temporar ocuparea posturilor vacante si a promovarilor pentru personalul din aparatul central si institutiile subordonate. Masura au fost adoptata in vederea incadrarii in cheltuielile de personal aprobate prin bugetul pe anul 2017 in contextul elaborarii bugetului, cu incadrarea in tinta de deficit, si alocarea a 2% pentru Aparare in vederea respectarii angajamentului Romaniei fata de partenerii Nord-Atlantici, se arata intr-un comunicat al Finantelor. continuă pe Hotnews

Ministerul Finantelor a atras, vineri, 100 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 100 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 700 de milioane de lei printr-o emisiune de obligatiuni pe doi ani, la un randament mediu de 1,59% pe an.

Masuri drastice de austeritate: Ministerul Finantelor ar vrea sa blocheze angajarile

Guvernantii ar vrea sa stranga robinetul fondurilor si ar putea luat masuri de austeritate in acest sens. Potrivit Digi24, Ministerul Finantelor ar vrea sa blocheze angajarile si sa suspende temporar avansarile in functie care ar duce la salarii mai mari.

Ministerul Finantelor a lansat in dezbatere publica noile norme de aplicare a Codului Fiscal, dupa ultimele modificari

Ministerul Finantelor a lansat, luni, in dezbatere publica noile norme de aplicare a Codului Fiscal, masura necesara dupa ce guvernul a modificat mai multe niveluri ale taxelor de la 1 februarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )