Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pilotii de la Ryanair au anuntat greve in cele mai cautate tari europene

Antena3 Antena3,
Pilotii de la Ryanair au anuntat greve in cele mai cautate tari europene

Sindicatele care reprezinta personalul navigant al Ryanair din Spania, Portugalia si Belgia au anuntat joi declansarea unei greve de doua zile la sfarsitul lunii iulie, transmite Reuters. Pilotii au. continuă pe Antena3

Care sunt taxele de scolarizare pentru cele mai cautate facultati. Sumele variaza intre 2.500 si 9.000 de lei

Admiterea la universitate se apropie cu pasi repezi, iar pentru cei care nu reusesc sa obtina un loc bugetat, institutiile de invatamant superior pun la bataie mii de locuri cu taxa, la nivel national. Taxele de scolarizare stabilite de conducerile universitatilor variaza. Astfel, doritorii sunt nevoiti sa scoata din buzunar sume care pleaca de la 2. 500 de lei pentru un an de studiu pana la 9. 000 de lei, in cazul specializarilor medicale.

Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Au aparut deja cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea din Penitenciarul Jilava, care a avut loc luni, 2 iulie. Astfel, jurnalista Mara Banica a postat un mesaj, in mediul online, imediat dupa ce .

BNR explica mentinerea dobanzii: Cele mai recente evaluari reconfirma perspectiva plafonarii ratei anuale a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri ca decizia privind mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an a fost luata in conditiile in care cele mai noi evaluari au reconfirmat perspectiva plafonarii ratei anuale a inflatiei pe parcursul urmatoarelor luni.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI

Cele mai mari zece pensii speciale din Ministerul de Interne sunt cuprinse intre 20. 000 de lei si 17. 800 de lei. Un colonel si noua chestori pensionati incaseaza cele mai mari zece pensii de serviciu din MAI,.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Top 10 cele mai valoroase branduri din industria fashion! Oscar de la Renta depaseste Gucci si Louis Vuitton!

Modul de a ne imbraca ne defineste personalitatea si simtim mereu nevoia de a arata cat mai bine pentru a ne intari increderea in persoana noastra. Cautam acea stare care sa ne faca sa ne simtim de parca am defila pentru cea mai importanta prezentare de moda din lume, doar ca podimul nostru este viata de zi cu zi. Iata lista celor mai valoroase branduri de lux din lume din industria fashion.

Top 10 smartphone-uri: care sunt cele mai rapide telefoane mobile din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

Top 10 telefoane: cele mai rapide modele din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )