Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sectoarele IT si intermedieri financiare au oferit cele mai mari salarii, n aprilie

Hotnews Hotnews,
 Sectoarele IT si intermedieri financiare au oferit cele mai mari salarii, n aprilie

IT-stii si persoanele care lucreaza in intermedieri financiare si asigurari au avut cele mai mari salarii nete din economie, in aprilie, conform datelor Institutului National de Statistica INS). Astfel, personalul din sectorul Informatii si Comunicatii au luat, in medie, 5. 287 lei, in timp ce in sectorul financiar castigul a fost de 5. 243 lei. Trebuie remarcat ca la IT-sti suma s scazut cu 0,7%, comparativ cu luna precedenta. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Libida sau Ibida dupa alte surse) este un oras antic roman, care se gaseste nu in Italia sau cine stie unde aiurea ci in ciuda numelui exotic chiar in Romania, undeva in podisul Babadag, in Dobrogea. Cetatea.

Moldovenii care au lucrat dupa iesirea la pensie vor primi pensii mai mari

Persoanele care au lucrat sau continua sa munceasca dupa ce au iesit la pensie vor primi pensii mai mari. Un proiect de lege privind recalcularea pensiilor pentru limita de varsta, in functie de stagiul de cotizare cumulat dupa realizarea dreptului la pensie, a fost aprobat vineri, 8 iunie, de Guvern.

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase si cele mai ghinioniste zodii in aceasta luna

Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase si trei zodii ghinioniste. Sa incepem cu cei norocosi, printre acestia se numara HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase zodii HOROSCOP IUNIE.

Cele mai vechi urme fosilizate au fost gasite n China

Cele mai vechi urme gasite de om au fost lasate de un animal si au fost descoperite in sudul Chinei. Identitatea creaturii care a facut urmele vechi de 546 de milioane de ani este inca necunoscuta, dar provin din perioada in care se crede ca cele mai timpurii animale au evoluat, scrie BBC.

Top 10 cele mai vandute telefoane: Galaxy S9 si iPhone X dau tonul

Avand in vedere ritmul lansarilor din piata de mobile, te-ai fi asteptat la un top 10 cu cele mai vandute telefoane foarte diversificat. in realitate, varfurile de gama de la Samsung si Apple continua sa fie lideri necontestati. in fiecare saptamana, aflam noi detalii despre smartphone-uri mai mult sau mai putin interesante care ajung in [].

Acestea ar putea fi cele mai vechi urme de pe Pamant

O echipa internationala de cercetatori declara ca au descoperit cele mai vechi urme din lume. Acestia sustin ca dovezile ar fi vechi de 550 milioane de ani. Amprentele au fost gasite intr-o zona calcaroasa din China, iar oamenii de stiinta considera ca au fost facute de o creatura marina necunoscuta, care, fara indoiala, era foarte [].

Horoscop. Geniile zodiacului. Care sunt cele mai inteligente semne

Conceptul de geniu e unul pe care multi il gasesc greu de definit in zilele noastre. Totusi, unele zodii indeplinesc toate conditiile pentru a primi acest titlu. Varsator - Poti aborda chiar si cele mai.

Cele mai scumpe apartamente. Sapte orase din Romania preturile au depasit pragul psihologic

In sapte localitati din Romania, preturile apartamentelor au depasit pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Cluj-Napoca ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar si deca.

VIDEO Exista viata pe Marte? NASA a descoperit cele mai complexe materii organice n roci vechi de 3,5 miliarde de ani

Exista viata pe Planeta Rosie sau macar a existat in trecutul indepartat? NASA incearca sa raspunda la aceasta intrebare prin pasi mici facuti in timp, iar acum a anuntat o descoperire a rover-ului Curiosity, in rocile vechi de 3,5 miliarde de ani din craterul Gale. Este o descoperire importanta fiindca inseamna ca s-au pastrat materii organice in cele mai ostile zone de pe Marte. Poate in viitor gasim ceva si mai bine pastrat, ceva care contine si semnaturi de viata, spune, pentru AFP, Jennifer Eigenbrode, astrobiolog la NASA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )