Libnet.ro
UNICEF

13:15

MACRO NEWSLETTER-01 Iulie 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MACRO NEWSLETTER-01 Iulie 2019

Preturile importurilor din Germania au scazut cu o rata anuala de 0,2% in luna mai 2019, dupa o crestere de 1,4% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un avans de 0,3% in luna anterioara. Preturile energiei importate au scazut cu o rata anuala de 4,1%, in conditiile unei cresteri lunare de 0,1%, pe fondul unei cresteri anuale de 2,7% a pretului petrolului. Preturile importurilor, exclusiv energia, au crescut cu o rata anuala de 0,3%, in conditiile unei scaderi lunare de 0,1%. Preturile exporturilor si-au temperat cresterea anuala pana la 0,7%, de la 1,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%. Sursa: Destatis) . continuă pe Ziarul Bursa

Eclipsa totala de Soare pe 2 iulie 2019. Unde va fi vizibil fenomenul

O eclipsa totala de Soare se va produce pe 2 iulie 2019. O oculatie solara se produce atunci cand Luna trece intre Pamant si Soare prin fata Soarelui, iar vazut de pe Pamant, discul Lunii, care e, de obicei, mai mare decat cel al Soarelui, se va interpune intre privitor si Soare, blocand lumina, acoperind .

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

SUBIECTE LA LIMBA ROMANA, EDU.RO. Ce pica la BAC 1 IULIE 2019

Probele scrise ale examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, incep luni, cu testul de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de.

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 1-7 iulie 2019. Berbecii au probleme financiare, Leii cauta raspunsuri

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 1-7 iulie 2019. E, aici avem cateva ceva de spus. in primul rand, avem o eclipsa totala de Soare pe 2 iul.

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019: Zodiile care vor avea o saptamana perfecta. Se simt binecuvantate

HOROSCOPUL saptamanii 1 - 7 iulie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Apar schimbari uriase in viata ta si incepi sa te transformi. Asteapta-te sa iti schimbi modul de gandire si.

HOROSCOP saptamanal 1 - 7 iulie 2019. Zodia care se foloseste de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana 1 - 7 iulie 2019. HoroscopBERBEC:Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea.

2 IULIE 2019: Ce PREVESTESTE cea de-a XII-a ECLIPSA TOTALA de Soare din sec. al XXI-lea. Aveti mare grija...

Oeclipsa totala de Soareva avea loc marti,2 iulie, fiind cel de-alXII-a fenomen astrologic de acest tip dinsecolul al XXI-lea. Vizibilitatea sa maxima va fi in America de.

Probele scrise ale examenului de bacalaureat incep astazi, cu Limba si literatura romana. Ce subiecte au primit elevii

Examenul de bacalaureat continua, luni, cu probele scrise. Prima dintre acestea este Limba si literatura romana. in 8 iulie vor fi afisate primele rezultate, iar elevii nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatii. Ministerul Educatiei Nationale MEN) anunta ca peste 136. 000 de absolventi de liceu s-au inscris pentru sesiunea iunie-iulie 2019.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, LUNI 1 IULIE 2019. Linistea dinaintea eclipsei de maine, plus Marte intra in Leu!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi LUNI 1 IULIE 2019; incepem una din cele mai intense saptamani din astrologia anului 2019. Avem unul dupa altul evenimente astrale de mare calibru si transformatoare de vieti.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 1 iulie 2019

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, LUNI 1 iulie 2019. Incepem una din cele mai intense saptamani din astrologia anului 2019. Avem unul dupa altul evenimente astrale de mare calibru si transformatoare de vieti:.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )