Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul benzinei a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 10 ani

Adevărul Adevărul,
Pretul benzinei a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 10 ani

Prabusirea pretului petrolului a facut ca preturile la benzina si la motorina sa coboare puternic si sa atinga minime ale ultimilor 10 ani. continuă pe Adevărul

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

Golul inscris de Gheorghe Hagi, in partida dintre Galatasaray Istanbul si AS Monaco din 12 septembrie 2000, s-a clasat pe locul al 19-lea in ierarhia pe care France Football a dedicat-o celor mai frumoase reusite.

Coruptie la nivel inalt: Organizatia Mondiala a Sanatatii, un documentar de exceptie despre opacitatea institutiei, dar si jocurile de interese facute la cel mai inalt nivel, VINERI, de la ora 22.00, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza in premiera in Romania, vineri, de la ora 22. 00, documentarul Coruptie la nivel inalt: Organizatia Mondiala A Sanatatii. Documentarul este o ancheta ampla care urmareste coruptia.

VIDEO Cel mai frumos gol din istoria Champions League: O bijuterie de executie

France Football a anuntat care este cel mai frumos gol marcat in Champions League, intr-o ierarhie in care si-a facut loc si Gica Hagi se afla pe 19). Zinedine Zidane este autorul, iar de la acel gol memorabil au trecut deja 18 ani.

MACRO NEWSLETTER 4 Mai 2020

Increderea in perspectivele economice ale zonei euro a scazut puternic in aprilie 2020, conform sondajului Comisiei Europene realizat la nivelul companiilor si consumatorilor. Indicele increderii pentru zona euro a scazut pana la 67, cel mai redus nivel din martie 2009, de la 94,2 in luna precedenta, iar indicele increderii pentru UE a scazut pana la 65,8 de la 94,6 in luna anterioara. Indicele increderii in economia Romaniei a scazut cu 34,3 puncte fata de luna precedenta, pana la 65,3 puncte. sursa: Comisia Europeana) .

PSD, atac la PNL: Romania are cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Suntem pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei

PSD lanseaza un nou atac la PNL, spunand ca noi am ajuns pe ultimul loc in Europa la sustinerea economiei nationale, pentru ca actualul guvern a intrat in criza bugetara inainte de a intra in criza de coronavirus.

CJ Cluj anunta ca cel mai performant centru de deseuri din Romania este finalizat. Clujul Civic avertizeaza: exista riscul unei catastrofe ecologice

Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca cel mai ca cel mai mare din tara si cel mai performant centru de deseuri din Romania este gata pentru a fi pus in functiune si pregatit pentru a incheia definitiv problemele de mediu. Organizatia Clujul Civic sustine ca se incearca punerea in functiune fara obtinerea autorizatiei de mediu, fapt care duce la cresterea pericolului unor dezastre ecologice si sociale.

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )