Libnet.ro
UNICEF

20:47

Pretul CARBURANTILOR sare in aer: Pretul petrolului, in crestere din cauza sanctiunilor impuse Venezuelei

B1 B1,
Pretul CARBURANTILOR sare in aer: Pretul petrolului, in crestere din cauza sanctiunilor impuse Venezuelei

Cotatia petrolului Brent a urcat, luni, la 63,37 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel de la inceputul anului. Pretul petrolui WTI, de referinta pe piata americana, a crescut la randul sau la cel mai. continuă pe B1

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Nemultumiri n USR din cauza candidatilor la europarlamentare. Ciolos deschide lista comuna cu PLUS- surse

In Comitetul Politic al USR de sambata au aparut si primele nemultumiri ale unor membri legat de candidaturile la europarlamentare alaturi de PLUS, din cauza faptul ca lista comuna este deschisa de Dacian Ciolos, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Arad: Un bazin de not terminat anul trecut, cu o ntrziere de 5 ani, nu este dat n folosinta din cauza birocratiei

Bazinul de polo construit in municipiul Arad de catre Compania Nationala de Investitii CNI), proiect de peste 23 de milioane de lei, nu este dat in folosinta nici la patru luni de la receptia finala a lucrarilor, din cauza unor proceduri birocratice intarziate, care vor mai dura alte cateva luni, transmite Agerpres.

ALINA GORGHIU: PSD este in colaps din cauza lui Dragnea

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca PSD este in colaps din cauza lui Liviu Dragnea, social-democratii ajungand in etapa scapa cine poate.

Numarul strainilor care viziteaza Romania, in crestere. Din ce tari vin cei mai multi turisti

Peste 12,8 milioane de sosiri au fost inregistrate in structurile de primire turistica in anul 2018, in crestere cu 6,3% fata de anul 2017, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Haos pe aeroportul din Iasi. Cursele au fost intarziate si 140 de minute din cauza cetii

Mai multe zboruri inregistreaza intarzieri pe aeroportul din Iasi, de pana la 140 de minute, din cauza cetii. Cea mai mare intarziere o are cursa aeriana Iasi-Bruxelles, respectiv 140 de minute. Alte.

Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Prahova a murit, duminica, din cauza gripei, informeaza Institutul de Sanatate Publica, precizand ca acesta avea conditii medicale preexistente si nu era.

Bulgaria: 1336 de scoli, nchise din cauza gripei

In 1336 de scoli din Bulgaria, joi, 31 ianuarie 2019, au fost sistate orele de curs, a informat Biroul de presa al Ministerului invatamantului si Stiintei de la Sofia, citat de Rador.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )