Libnet.ro
UNICEF

11:16

Capcanele din economie. n ce domenii se platesc cel mai greu facturile

Hotnews Hotnews,
 Capcanele din economie. n ce domenii se platesc cel mai greu facturile

Economia romaneasca si-a temperat avansul in acest an, spre 4% din PIB, iar primele efecte incep sa se resimta in mediul de business. Numarul companiilor dizolvate a crescut cu 35% in primele sapte luni, iar cel al firmelor noi a scazut cu 13%, semn ca apetitul pentru afaceri este in scadere. Potrivit unei analize KeysFin, blocajul financiar, instabilitatea politica si accesul tot mai scump la finantare sunt principalele argumente care fac ca economia romaneasca sa functioneze precum o masina cu frana de mana trasa. continuă pe Hotnews

Capcanele din economie. Desi consumul e la cote maxime si salariile cresc, apetitul pentru business este in scadere

Economia romaneasca si-a temperat avansul in acest an, spre 4% din PIB, iar primele efecte incep sa se resimta in mediul de business. Numarul companiilor dizolvate a crescut cu 35% in primele sapte luni, iar cel al firmelor noi a scazut cu 13%, semn ca apetitul pentru afaceri este in scadere.

Cum arata cel mai mare showroom eMAG din tara

Peste 15. 000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din tara, situat in Galeriile Mobexpert Baneasa, in primul weekend de la deschidere si au realizat comenzi record in valoare de un milion de euro.

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Cel mai dorit iPhone: ce prefera cumparatorii intre iPhone Xr, Xs si Xs Max

Au inceput de cateva zile precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple. Astfel, putem afla care este cel mai popular iPhone in 2018, conform preferintei cumparatorilor. Cei care erau.

Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Lidia Fecioru a explicat care este cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Luati o funie, cel mai bine ar fi din canepa subtire sau ate din calti. Aceasta se pune in dreptul corpului, unde exista.

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

VIDEO Tim Cook apara cele mai scumpe iPhone-uri de pna acum: Oamenii vor cel mai inovativ produs din piata, dar fabricarea este costisitoare

Apple a prezentat recent trei noi modele de iPhone, inclusiv cel mai scump de pana acum, care in SUA porneste de la 1. 100 de dolari, iar in Europa este si cu 30% mai scump. Tim Cook, seful companiei, a spus intr-un interviu la ABC News ca oamenii vor cele mai inovative produse din piata, dar aceste produse pot fi fabricate doar cu costuri mari. in plus, el a spus ca multi isi iau iPhone prin pachetele de la operatorii mobili si ii costa practic un dolar pe zi.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )