Libnet.ro
UNICEF

08:45

Daianu: Cele mai multe state UE vor avea deficite bugetare in scadere considerabila in 2021. Numai Romania ar ramane cu deficitul la un nivel peste 9% daca nu s-ar efectua ajustari. Pietele nu ar finanta ani in sir deficite de peste 8-9%

Hotnews Hotnews,
 Daianu: Cele mai multe state UE vor avea deficite bugetare in scadere considerabila in 2021. Numai Romania ar ramane cu deficitul la un nivel peste 9% daca nu s-ar efectua ajustari. Pietele nu ar finanta ani in sir deficite de peste 8-9%

Romania a pornit lupta contra Covid-19 cu un deficit structural mare peste 4% din PIB, cel mai mare in UE) si deficit extern singular cel mai mare) in regiune - intre economiile emergente din UE, a declarat Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, in cadrul unui eveniment online organizat de institutia pe care o conduce impreuna cu Facultatea de Economie si Afaceri, Universitatea A. Cuza, Iasi. El a reamintit ca Romania a si intrat in procedura de deficit excesiv la inceputul lui 2020 singurul stat din UE). continuă pe Hotnews

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1. 473 Capitala este urmata de judetele Constanta - 484de cazuri noi,.

Nicusor Dan: N-o sa avem targ de Craciun anul acesta Vom avea luminite, ceva mai multe decat mi-as fi dorit. Au costat in jur de 9 milioane de lei, conform contractului semnat acum 3 ani (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca anul acesta bucurestenii nu vor avea targ de Craciun, din cauza epidemiei de coronavirus. El a precizat ca daca nu ar fi.

Horoscopul fericirii decembrie 2020. Zodiile care vor avea momente minunate la final de an

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase pentru toti. Starea de fericire este influentata si de faptul ca este sarbatoarea Craciunului si ii avem pe cei dragi aproape. Afla horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie. Horoscopul fericirii decembrie 2020 Berbec Berbecii trebuie sa mai reduca ritmul, iar asta se poate intampla in luna decembrie, .

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Cum se fac cele mai pufoase clatite americane. Ingredientul secret din reteta

Clatitele americane au devenit cunoscute prin prisma filmelor de la Hollywood, in care personajele le mananca la micul dejun, dar si pentru ca tot mai multe persoane le-au incercat si au ramas impresionate de gustul lor. Si nu doar ca ele sunt delicioase, ci sunt si foarte simplu de preparat. Cum se fac cele mai .

Mai multe vedete au fost tinta unor hackeri, care au luat credite la banca in numele lor (VIDEO)

Zeci de vedete au cazut victime unor fraude informatice! Mai multe persoane sunt suspectate ca au spart conturile bancare si cele de pe retelele de socializare ale vedetelor, folosindu-se de numele acestora pentru a.

Horoscop 18 noiembrie 2020. Doua zodii vor avea mare noroc, chiar azi. O fi a ta printre ele?

Horoscop, 18 noiembrie 2020. Mercur din Scorpion a aderat marti la o opozitie cu Uranus retrograd din Taur, ceea ce face ca zodiile Taur, Leu, Scorpion si Varsator sa primeasca vesti care sa le scoata din zona de confort. Si nativii zodiei Berbec apar pe lista celor vizati de astre. Horoscop, miercuri, 18 noiembrie 2020 .

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai .

Cele mai bune 7 alimente de consumat la final de toamna. Au zeci de beneficii

Anotimp perfect pentru fructe si legume, toamna iti ofera cele mai bune 7 alimente de consumat la final de sezon. Au zeci de beneficii pentru sanatate, spun medicii. Cele mai bune alimente de consumat toamna Din ce in ce mai multi romani ajung la medic cu afectiuni cauzate de un regim alimentar nesanatos, motiv pentru .

Restrctii suplimentare in mai multe localitati din Arges dupa ce judetul si-a dublat numarul de noi infectari

Dupa cea mai ingrijoratoare raportare, 446 de noi infectari in ultimele 24 de ore,Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat, in sedinta de joi, impunerea unor masuri suplimentare in mai multe localitati din judet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )