Libnet.ro
UNICEF

05:00

DANIEL DAIANU, CONSILIUL FISCAL: Vedem o crestere chiar de peste 5% a PIB-ului, in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANIEL DAIANU, CONSILIUL FISCAL: Vedem o crestere chiar de peste 5% a PIB-ului, in acest an

Consiliul Fiscal estimeaza o crestere a Produsului Intern Brut al tarii noastre intre 4 si 5% in acest an si chiar peste 5%, avand in vedere surpriza privind scaderea PIB-ului pentru 2020, a spus ieri Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Ziarul Bursa

DANIEL DAIANU, CONSILIUL FISCAL: Corectia macro-economica in Romania incepe in 2021

Corectia macro-economica in tara noastra incepe in acest an, dar trebuie corelata cu transformarea economiei, a spus ieri Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, intr-o conferinta de presa.

Daniel Daianu: Regimul fiscal in Romania este profund inechitabil. Trebuie sa ne trezim la realitate

Regimul fiscal in Romania este profund inechitabil, din doua motive. Primul, are prea multe portite- va dau ca exemplu faptul ca de multi ani cota unica nu mai exista. Si al doilea motiv: favorizeaza concurenta fiscala neloial, a spus miercuri Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fisca, la o conferinta online organizata de FinMedia. Daianu a mai vorbit despre sifonarile de bani si risipirea resurselor in sectorul public. Sunt de notorietate! Asta a propos de ce se intampla in Valea Jiului. Ar trebui creat un proiect mare, care va fi sigur finantat de Comisie, pentru ca oamenii de acolo sa poata trai decent. Ar fi de nejustificat sa NU facem asa ceva, a mai spus miercuri Daianu.

Germania a incheiat anul 2020 cu o crestere economica peste asteptari, in pofida carantinei

Economia germana a incheiat anul 2020 cu o performanta mai buna decat s-a anuntat initial, Produsul Intern Brut inregistrand o crestere de 0,3% in trimestrul patru comparativ cu trimestrul al treilea, in pofida noilor restrictii legate de criza sanitara, arata cifrele revizuite publicate miercuri de Oficiul federal de statistica, informeaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )