Libnet.ro
UNICEF

14:45

Deficit de 1,26% din PIB, la sapte luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficit de 1,26% din PIB, la sapte luni

Veniturile au crescut cu 13,9%, iar cheltuielile cu 18%, fata de primele sapte luni din 2017 Deficitul bugetar inregistrat in primele sapte luni ale anului este de 1,26% din PIB, respectiv 11,9 miliarde lei, conform executiei bugetare publicate, aseara, pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP). Aceasta indica venituri la bugetul general consolidat in suma de 160,8 miliarde lei, reprezentand 17% din PIB, cu 13,9% mai mari fata de aceeasi perioada a anului precedent. continuă pe Ziarul Bursa

Deficit de 12 miliarde de lei, respectiv 1,26% din PIB, dupa primele sapte luni. De unde au venit mai multi bani si unde s-a cheltuit mai mult

Conform datelor operative, executia bugetului general consolidat pe primele sapte luni ale anului 2018 s-a incheiat cu un deficit de 11,9 miliarde lei, respectiv 1,26% din produsul intern brut PIB), anunta Ministerul Finantelor Publice MFP).

Romanii au platit dobanzi cu 20% mai mari, in primele sapte luni din an. Explicatia Finantelor

Romania a platit in primele sapte luni ale acestui an dobanzi cu 20% mai mari decat anul trecut, care au insumat 8,37 miliarde de lei, respectiv 0,9% din produsul intern brut, arata executia bugetara publicata de Ministerul Finantelor.

Deficitul bugetului general consolidat - 11,9 miliarde de lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele sapte luni cu un deficit de 11,9 miliarde lei, 1,26% din Produsul Intern Brut PIB), de peste doua ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate astazi pe site-ul Ministerului Finantelor.

Trei ani si sapte luni de inchisoare cu executare pentru un barbat din Alba acuzat de tentativa la omor

Un barbat in varsta de 45 de ani din comuna Cilnic, judetul Alba, a fost condamnat de un complet al Tribunalului Alba la pedeapsa de 3 ani si 7 luni de inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor.

Elena Udrea, pictorial intr-o revista. Cum arata insarcinata in sapte luni. IMAGINI

Elena Udrea a pozat pentru revista Viva, in editia stirilor de dimineata. Politiciana a oferit un pictorial monden din Costa Rica. Elena Udrea a vrut sa arate publicului cum ii sta insarcinata. Mai sunt.

ROBOR a ajuns la celmai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,22%, cel mai mic nivel din 29 iunie pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )