Libnet.ro
UNICEF

06:15

Florin Citu: Ministerul Finantelor propune orectificare bugetara pentru anul 2020 cu un deficit bugetar de 9,1% din PIB Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2%

B1 B1,
Florin Citu: Ministerul Finantelor propune orectificare bugetara pentru anul 2020 cu un deficit bugetar de 9,1% din PIB Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a facut precizari miercuri referitoare la rectificarea bugetara, precizand faptul ca este necesara ca domenii cheie sa aiba banii necesari la finalul aacestui an si pentru. continuă pe B1

Florin Citu: Estimam o scadere economica de 4,2% in 2020

Florin Citu, ministrul Finantelor, anticipeaza un deficit pentru anul in curs de 9,1% din PIB, aprox.

FLORIN CITU: Romania va incheia 2020 cu o contractie economica de 4,2% si un deficit de 9,1%

Romania va incheia anul cu o contractie economica de 4,2% a PIB si un deficit bugetar de 9,1% din PIB, repsectiv 96 miliarde de lei, a anuntat, astazi, ministrul Finantelor Florin Citu, care a prezentat ultima rectificare bugetara din 2020.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, solicita Procurorului General sa ancheteze conducerea PSD pentru declaratii care ar fi subminat autoritatea statului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a solicitat miercuri intr-o declaratie de presa procurorului general sa ancheteze penal conducerea PSD pentru declaratii false care ar fi subminat autoritatea statului si ar fi.

FLORIN CITU: Pentru anul viitor incercam un deficit de 7% din PIB

Pentru bugetul de anul viitor se incearca ajungerea la un deficit bugetar de doar 7% din PIB, a declarat astazi ministrul Finantelor Florin Citu.

FLORIN CITU: Solicit procurorului general anchetarea tuturor declaratiilor facute de conducerea PSD de la inceputul declararii starii de urgenta

Ministrul Finantelor Florin Citu a cerut miercuri procurorului general anchetarea tuturor declaratiilor facute de catre conducerea PSD de la inceputul declararii starii de urgenta, considerand ca au instigat la nesupunere si la subminarea autoritatii statului si au adus costuri imense pentru economie, transmite News. ro.

FLORIN CITU: La noua luni, avem o scadere de 4,6%, aproape de estimarea noastra de circa 4,2%

Agricultura a avut o contributie negativa la formarea PIB in trimestrul al treilea Romania a avut in trimestrul trei cea mai mare crestere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o conferinta de presa sustinuta sambata, la Minister. Citu a mai spus ca, dupa cele trei trimestre din 2020, Romania are o scadere economica de 4,6%, aproape de estimarea Guvernului, de circa 4,2%.

Ministerul Finantelor a atras, astazi, 342,5 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, azi, 342,5 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala la 167 de luni, la un randament mediu de 3,65% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

A treia rectificare bugetara din 2020, pe masa Guvernului. Florin Citu: Pana la finalul anului, estimam venituri bugetare mai mari decat in 2019. Au fost alocate sume in special pentru domeniile sanatatii, asistentei sociale si educatiei (VIDEO)

A treia rectificare bugetara din acest an este dezbatuta, miercuri seara, in primalectura, in sedinta de Guvern. Ministrul Finantelor a declarat, in debutul sedintei Executivului, ca pentru finalul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )