Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inteligenta artificiala ar putea duce la cresterea PIB-ului global cu 14% pana in 2030

Adevărul Adevărul,
Inteligenta artificiala ar putea duce la cresterea PIB-ului global cu 14% pana in 2030

Inteligenta artificiala IA) va avea un impact urias asupra economiei globale pana in 2030, conform raportului PwC Sizing the prize, o analiza recenta a impactului economic al IA. continuă pe Adevărul

Inteligenta artificiala ar putea duce la cresterea PIB-ului global cu 14% pna n 2030, arata un studiu PwC

Un raport al PwC arata ca PIB-ul global ar putea creste cu pana la 14% pana in 2030, drept rezultat al implementarii inteligentei artificiale IA). Procentul este echivalent cu un plus de 15,7 mii de miliarde de dolari facand din IA cea mai mare oportunitate comerciala din economia actuala aflata in continua schimbare. Estimarea a fost prezentata in raportul PwC Sizing the prize. Foarte probabil, sectoarele bazate intensiv pe capital, precum productia sau transportul, vor inregistra cele mai mari castiguri datorate IA, avand in vedere ca multe dintre procesele lor operationale sunt predispuse automatizarii.

Facebook continua dezvoltarea de algoritmi bazati pe inteligenta artificiala

Inginerii Facebook au prezentat intr-o conferinta dedicata dezvoltatorilor o solutie de automatizare a repararii codului software pe baza unui algoritm de inteligenta artificiala.

AIception, startup-ul romanesc care pregateste o solutie pe baza de inteligenta artificiala pentru robotii de la Volkswagen

Fondat la inceputul anului 2017, AIception este un start-up romanesc care dezvolta solutii pe baza de inteligenta artificiala pentru diverse industrii. In acest moment participa la programul European Data Incubator EDI), unde au acceptat provocarea de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )