Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lectii de macroeconomie. Adevarul despre buffer (care nu a scazut ci a crescut) si despre datoria guvernamentala (care nu a crescut ci a scazut)

Adevărul Adevărul,
Lectii de macroeconomie. Adevarul despre buffer (care nu a scazut ci a crescut) si despre datoria guvernamentala (care nu a crescut ci a scazut)

Este ca la Radio Erevan, este invers fata de manipulare. Datoria guvernamentala nu a crescut ci a scazut de la 37,4% din PIB in 2016 la 34,9% in iunie 2018 iar bufferul nu a scazut cu 2 miliarde euro ci a crescut cu 3,5 miliarde lei. in epoca fake news, ne mai mira ceva?. continuă pe Adevărul

Lectii de macroeconomie. Adevarul despre buffer (care nu a scazut, ci a crescut) si despre datoria guvernamentala (n-a crescut, ci a scazut)

Este ca la Radio Erevan, este invers fata de manipulare. Datoria guvernamentala nu a crescut, ci a scazut de la 37,4% din PIB in 2016 la 34,9% in iunie 2018, iar bufferul nu a scazut cu 2 miliarde euro, ci a crescut cu 3,5 miliarde lei. in epoca fake news, ne mai mira ceva?.

Date SOCANTE despre barbatul care a agresat o tanara la metrou: A fost condamnat la inchisoare pentru....

Apar noi informatii despre barbatul care a fost arestat pentru ca ar fi agresat sexuat o tanara in statia de metrou Lujerului. in varsta de 35 de ani, acesta a fost acuzat in trecut de viol si lovit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )