Libnet.ro
UNICEF

01:05

OPINII in 10 ani, datoria publica a crescut cu 50%. incotro?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII in 10 ani, datoria publica a crescut cu 50%. incotro?

Romania pornea in 2010 cu o datorie de sub 30% din PIB. A urmat apoi creditul de la FMI si un salt la 34% din PIB in 2011 dupa care avansul a fost constant si s-a ajuns la 39% din PIB in 2014. Din acel moment, desi crestea in valoare absoluta datoria publica a inceput sa scada ca pondere in PIB, politica de majorare a veniturilor populatiei reflectandu-se in cresterea economica, astfel incat in martie 2018 se ajunsese la putin peste 34% din PIB, conform cursdeguvernare. ro Datoria publica a Romaniei, nivel si evolutii-articol semnat de Marin Pana, alias Cristian Palangean, expert in BNR, in editia din 25 iunie 2018). continuă pe Ziarul Bursa

Datoria publica a depasit 40% din PIB

Datoria publica a ajuns la 40,2% din PIB, in iunie, dupa ce in luna mai se afla usor sub, la 39,9%, reiese din datele Ministerului Finantelor Publice.

Peste 200 de experti sprijina Ministerul Mediului in elaborarea documentului de politica forestiera pentru urmatorii 10 ani

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP) va primi sprijinul a peste 200 de experti in elaborarea unui document strategic, ce va pune bazele de fundamentare a optiunilor strategice pentru dezvoltarea politicii forestiere a Romaniei pentru urmatorii 10 ani, conform Agerpres.

Datoria publica a depasit 40% din PIB

Datoria publica a ajuns la 40,2% din PIB, in iunie, dupa ce in luna mai se afla usor sub, la 39,9%, reiese din datele Ministerului Finantelor Publice MFP). Pana la primul prag din legea responsabilitatii fiscal-bugetare, de 45%, mai este putin, iar Consiliul fiscal crede ca va fi depasit anul acesta.

Ministrul Mediului: Romania nu are o strategie a padurilor. Planul pe 10 ani va fi gata pana la 30 noiembrie

Costel Alexe, ministrul Mediului si al Padurilor, a declarat marti ca Romania nu are o strategie a padurilor, planul de masuri pentru urmatorii 10 ani urmand sa fie finalkizat si pus in dezbatere publica pana la data de 30 noiembrie.

Mesajul socant al unui pedofil pentru o fetita de 10 ani. Ce a indraznit sa ii ceara

In urma unor cercetari amanuntite pedofilia a fost vazuta, pe larg, ca o tulburare psihologica declansata de traumatismele din copilarie. Acum, multi experti o vad ca o afectiune inradacinata din punct de vedere biologic, care nu se schimba, ca o orientare sexuala. Esti atat de frumoasa, draga Conform cercetarilor, pedofilii impartasesc o serie de caracteristici .

Sora cantaretei Mariah Carey isi acuza mama ca a fortat-o sa faca sex, la 10 ani, cu straini

Sora cantaretei Mariah Carey, Alison, de 57 de ani, a dat-o in judecata pe mama lor, Patricia Carey 83 de ani). Ea o acuza pe batrana ca a fortat-o sa faca sex, la 10 ani, cu barbati straini.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )