Libnet.ro
UNICEF

08:00

Preturile petrolului au scazut joi din cauza declinului record al PIB-ului SUA si a sugestiei presedintelui Trump de a amana alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Preturile petrolului au scazut joi din cauza declinului record al PIB-ului SUA si a sugestiei presedintelui Trump de a amana alegerile prezidentiale

Preturile petrolului au scazut joi, in urma datelor referitoare la declinul record al economiei Statelor Unite in trimestrul al doilea si a sugestiei presedintelui Donald Trump de amanare a alegerilor prezidentiale care trebuie sa aiba loc pe 3 noiembrie, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Preturile petrolului au scazut joi din cauza declinului record al PIB-ului SUA si a sugestiei presedintelui Trump

Preturile petrolului au scazut joi, in urma datelor referitoare la declinul record al economiei Statelor Unite in trimestrul al doilea si a sugestiei presedintelui Donald Trump de amanare a alegerilor prezidentiale care trebuie sa aiba loc pe 3 noiembrie.

Tara care a inregistrat acum primul deces din cauza COVID-19. Cum s-a ferit de virus tara cu 96 de milioane de locuitori

Pare greu de crezut, dar Vietnamul are o singura victima a infectiei de coronavirus, desi tara are o populatie de 96 de milioane de locuitori. Deciziile luate de autoritatile vietnameze au tinut populatia departe de pericolul pe care il reprezinta virusul COVID-19. Primul deces cauzat de coronavirus in Vietnam Vietnamul a confirmat insa vineri ca .

BURSELE LUMII Pietele europene scad din cauza rezultatelor companiilor

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, ca urmare a rezultatelor financiare dezamagitoare anuntate de companiile din regiune, dar si din cauza sporirii numarului de imbolnaviri de Covid-19 in lume.

CORONAVIRUS |Italienii spun ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei impuse pentru romani

Din cauza cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus, Romania a fost trecuta pe lista neagra a mai multor state, astfel ca, romanii care doresc sa calatoreasca in unele dintre acele tari trebuie s.

Dirijorul Camil Marinescu a suferit cumplit inainte sa moara din cauza COVID-19: Ma transforma in gelatina. iti topeste creierii. Socant unde a putut sa se infecteze

Dirijorul Camil Marinescu a suferit cumplit inainte sa moara din cauza COVID-19. Ultimele zile sale de viata au fost extrem de grele dupa ce a fost infectat cu teribilul virus in timp ce isi facea analizele. L-a contactat de la un medic asimptomatic care il trata si care nu a purtat masca corespunzator. Camil Marinescu avea doar 55 de ani.

Sondaj IRES. Cat de ingrijorati sunt, de fapt, romanii din cauza coronavirus

Duminica se implinesc cinci luni de la primul caz de COVID-19 din tara. in prezent, Romania se afla in fata unor scenarii sumbre, sarind pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore, cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. in aceasta perioada au existat solidaritate .

O fetita de 9 ani a murit din cauza infectiei cu COVID-19, dupa ce medicii au trimis-o acasa. Ce simptome a manifestat

Durere fara margini intr-o familie, dupa ce o fetita, in varsta de noua ani, a murit fulgerator dupa ce a contactat noul coronavirus. Potrivit familiei, micuta a suferit complicatii dupa ce medicii nu au dorit sa o interneze in spital. Fetita nu avea alte probleme de sanatate Tragedia s-a petrecut in Florida, micuta fiind cea .

Cine era Herman Cain, politicianul american care a murit din cauza COVID-19

Herman Cain, unul dintre liderii politici marcanti din SUA a murit la varsta de 74 de ani dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Herman Cain, unul dintre fostii candidati la Casa Alba si un cunoscut.

Titularizare 2020. Reguli stricte la examenul de titularizare a profesorilor, din cauza coronavirusului

Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la examenul de titularizare din acest an, programat azi si care consta intr-o proba scrisa programata pe durata a patru ore.

Salonul de tehnologie CES 2021 se muta full online, din cauza pandemiei COVID-19

Organizatorii CES, cel mai mare salon de tehnologie din lume, nu mai vor sa riste si au decis deja sa mute evenimentul din anul 2021 cu totul online, ca masuri preventive in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )