Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rectificarea bugetara nr. 3. Cine primeste mai multi bani si ce bugete se diminueaza

Hotnews Hotnews,
 Rectificarea bugetara nr. 3. Cine primeste mai multi bani si ce bugete se diminueaza

Veniturile bugetului se diminueaza, pe sold, cu suma de 5,212 miliarde lei, iar cheltuielile cu 683,6 milioane lei. Deficitul bugetului general consolidat in termeni cash se majoreaza cu suma de 4,529 miliarde lei. Astfel, deficitul bugetar, in suma absoluta, creste la 96,058 miliarde lei, acesta reprezentand 9,1% din PIB. continuă pe Hotnews

Guvernul pregateste rectificarea bugetara, cateva ministere vor primi bani

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca proiectul de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara.

Rectificarea bugetara, discutata in sedinta de Guvern. Ce ministere primesc mai multi bani

Premierul Ludovic Orban a declarat ca proiectul de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara va fi dezbatut in prima lectura in sedinta de miercuri a Guvernului, precizand ca, potrivit proiectului, vor exista cresteri de fonduri la cateva ministere.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

Rectificarea bugetara. De la Armata se taie doua miliarde de lei

Rectificarea bugetara pe care o va anunta Guvernul Orban va include taierea, din bugetul Ministerulu.

RCA 2021. Atentie, soferi. Vor da bani mai multi incepand de la 1 ianuarie

Inca din octombrie se tot vehicula ideea scumpirii asigurarilor de tip RCA. Se vorbea de o crestere a RCA-ului cu aproximativ 10%. Economica. net anunta cresterea preturilor la camioane la o valoare aproximativa de 5. 950 de lei. RCA din ianuarie 2021 mai scumpe pentru camioane intr-un interviu acordat Economica. net, Augustin Hagiu, presedintele FORT, acuza pentru noile .

Citu, despre rectificarea bugetara: Propunem un deficit de 9,1% din PIB VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri ca se estimeaza o scadere economica de 4,2%, Ministerul Finantelor propunand un deficit bugetar de 9,1% din PIB, pe aceste date bazandu-se cea de-a treia rectificare bugetara din acest an.

Alex Bodi nu mai are scapare. Cine a mai ajuns acum in arestul Politiei

Doi complici ai lui Alex Bodi, si anume, Andrei Nicolae, zis Impresie si Florin Balzmac. zis si Buric, au fost retinuti pentru 24 retinuti, marti, pentru trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani. Alex Bodi nu mai are scapare Azi, pe 18 noiembrie, acuzatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Politistii de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )