Libnet.ro
UNICEF

20:15

A treia rectificare bugetara din acest an a fost aprobata: Deficit bugetar de 9,1%

Hotnews Hotnews,
 A treia rectificare bugetara din acest an a fost aprobata: Deficit bugetar de 9,1%

Guvernul a aprobat in sedinta de luni a treia rectificare bugetara din acest an, in urma careia deficitul bugetar, in suma absoluta, creste la 9,1% din PIB, fata de 8,6% cat era estimat pana acum. Prin aceasta rectificare, deficitul bugetar pentru anul 2020 a fost majorat la 9,1% din PIB, respectiv 96 de miliarde de lei, construit pe o contractie economica de 4,2 la suta, a declarat ministrul finantelor, la finalul sedintei de Guvern. continuă pe Hotnews

Florin Citu anunta ca a fost aprobata a treia rectificare bugetara din acest an

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, ca a fost aprobata rectificarea bugetara, deficitul bugetar pentru anul 2020 ajungand la 9,1% din PIB, potrivit News. ro.

A treia rectificare bugetara, pe masa Guvernului Ludovic Orban: La nivelul primariilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

Guvernul va aproba in sedinta de luni a treia rectificare bugetara din acest an. Premierul Ludovic Orban a spus la inceputul sedintei ca este necesara aceasta rectificare deoarece avem o situatie care a generat noi si noi provocari si cheltuieli si pentru ca trebuie asigurate resursele pentru plata pensiilor, in conditiile in care punctul de pensie a crescut cu 14%.

Florin Citu: A fost aprobata cea de-a treia rectificare bugetara pe anul 2020. Deficitul bugetar pentru anul 2020 a fost majorat la 9,1% din PIB (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, intr-un briefing de presa dupa sedinta de Guvern, ca a fost aprobata cea de-a treia rectificare bugetara pe anul 2020, care majoreaza deficitul.

Productia de struguri din acest an, afectata de vreme si efectele pandemiei COVID-19

Vremea nefavorabila, dar si efectele pandemiei care s-au rasfrans asupra viticulturii, au facut ca in acest an recolta sa fie mai scazuta fata de un an obisnuit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )