Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANRE: Pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste cu 5,8% de la 1 august

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANRE: Pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste cu 5,8% de la 1 august

Pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste, incepand cu data de 1 august 2018, cu 5,83%, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) printr-un comunicat citat de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

ANRE: Pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste cu 5,8% de la 1 august

Pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste, incepand cu data de 1 august 2018, cu 5,83%, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) printr-un comunicat citat de Agerpres.

Pretul gazelor se majoreaza incepand de astazi

Pretul gazelor naturale pentru clientii finali se majoreaza, in medie, cu 5,83%, incepand de astazi, 1 august, masura fiind aprobata la mijlocul lunii iulie de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE).

Pretul gazelor se majoreaza incepand de miercuri

Pretul gazelor naturale pentru clientii finali se majoreaza, in medie, cu 5,83%, incepand de miercuri, 1 august, masura fiind aprobata la mijlocul lunii iulie de Autoritatea Nationala de Reglementare in.

LOVITURA TERIBILA pentru romani: De la 1 august, se SCUMPESC iar GAZELE! Cu cat va creste pretul

Vesti proaste pentru romani. De la 1 august, pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste cu aproape 6%. Avand in vedere solicitarile furnizorilor de gaze naturale si in urma analizei.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )