Libnet.ro
UNICEF

09:45

Biofarm publica rezultatele din primul semestru al 2018: venituri din vanzari de 83,3 milioane lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Biofarm publica rezultatele din primul semestru al 2018: venituri din vanzari de 83,3 milioane lei

Biofarm, unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare, anunta rezultate inregistrate in primul semestru al 2018. Veniturile din vanzari ale companiei au inregistrat o evolutie pozitiva in primele sase luni ale acestui. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul Transgaz a scazut cu 30%, n primul semestru

Transgaz a inregistrat un profit net in scadere cu 30%, in primul semestru din acest an, in raport cu perioada similara din 2017, la 279,6 milioane lei, reiese dintr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Totusi, compania precizeaza ca cifra este mai mare cu 105% fata de cea programata.

Profitul Alro coboara cu 17%, in primul semestru

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) a inregistrat, la nivel de grup, in primul semestru al acestui an, o cifra de afaceri de 1,56 miliarde de lei, in crestere cu 13% fata de cea obtinuta in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce profitul net a scazut cu 17,5%, pana la 154,15 de milioane de lei, ca urmare a deprecierii leului si a cresterii costurilor cu materiile prime, a informat emitentul la finalul saptamanii trecute, printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Model de plngere penala privind evenimentele din 10 august 2018

Avocatul Alexandru Surcel a intocmit pe Contributors. ro un model de plangere penala pentru victimele din 10 august 2018: Dupa violentele de vineri, 10 august 2018, ca si potrivit indicatiilor din notele de subsol, iar atunci cand e gata sa scoateti notele de din noaptea care a urmat, care au reprezentat aproape o mineriada, am pregatit un model de plangere penala pentru victimele celor intamplate atunci. O sa va rog sa-l personalizati subsol.

Profitul Carbochim a crescut cu 310% in primul semestru

Producatorul de materiale abrazive Carbochim SA din Cluj-Napoca a inregistrat o cifra de afaceri neta de 18,01 milioane de lei in prima jumatate a acestui an, mai mare cu 11,8% fata de perioada similara din 2017, cand a atins 16,11 milioane lei, potrivit anuntului facut de companie la finele saptamanii trecute.

Vanzarile Sphera Franchise Group au crescut cu 21,6%

Sphera Franchise Group Sphera) a inregistrat in primul semestru al acestui an vanzari consolidate in valoare de 350,1 milioane lei, in crestere cu 21,6% fata de rezultatele pro-forma din aceeasi perioada din 2017, conform unui comunicat al companiei.

Electrica, profit net in crestere

Grupul Electrica a obtinut in primul semestru din acest an un profit net consolidat de 210 milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere cu 201,5 milioane lei fata de prima parte a anului trecut, cand a raportat un proifit net de 8 milioane lei, si o realizare de 83% din profitul net consolidat bugetat pentru anul 2018, potrivit rezultatelor transmise astazi.

Business report:Autostrazile la raport: Tirrena, Astaldi si Strabag, constructorii care au avansat cel mai mult n ultima luna;Consiliul Fiscal: Ce pensii au adncit gaura din buget. Cu ct au crescut si cine beneficiaza de pensiile speciale;Ministerul Tran

Fara precedent : Sute de mii de romani vor fi verificati de Fisc. Vezi daca te numeri printre ei. Sute de mii de romani care nu si-au declarat veniturile obtinute in ultimii doi ani urmeaza sa primeasca decizii de impunere de la Fisc. Peste 250. 000 de romani vor fi amendati in perioada urmatoare de Fisc. Concurenta de la pompa. Benzinariile Rompetrol au avut cea mai mare crestere a vanzarilor in primul semestru din 2018. Grupul Rompetrol a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor de carburanti pe segmentul retail in Romania, in termen de volum, in primul semestru al acestui an, pe o piata in crestere anemica.

Veniturile ING Bank Romania in crestere cu 25%

Veniturile ING Bank Romania au crescut cu 25% in primul semestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atingand nivelul de 875 milioane lei. Numarul de clienti a continuat sa creasca intr-un ritm constant, cu 15% de la un an la altul, ING Bank Romania atingand un total de 1,2 milioane de clienti activi, arata raportul transmis astazi de banca.

Cum a evoluat numarul de clienti RCSRDS in primul semestru

Grupul Digi Communications NV, compania mama a RCSRDS, a anuntat o crestere a veniturilor cu 4,8% in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, de la 454 milioane euroo la 475,8 milioane euro. EBITDA ajustata a fost de aproximativ 153 milioane.

Banca Transilvania, avans de 33,6% al profitului net

Banca Transilvania, a doua banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a inregistrat un avans de 33,6% al profitului net in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 662,7 milioane lei 142,2 milioane euro), potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )