Libnet.ro
UNICEF

22:15

Bursa de Valori Bucuresti incepe cu dreptul cea mai proasta luna din an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa de Valori Bucuresti incepe cu dreptul cea mai proasta luna din an

In plin sezon de raportari financiare, Bursa de Valori Bucuresti BVB) contrazice din nou tendinta negativa burselor dezvoltate din vestul Europei, dar si istoria ultimilor 18 ani, in care noiembrie este traditional luna cea mai slaba. continuă pe Wall-Street Ro

Piata noastra imobiliara - in cea mai buna perioada din istorie, pe segmentele industrial si logistic

Stocul spatiilor industriale si logistice din tara noastra a ajuns la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an la 3,42 milioane de metri patrati, aproape 90% dintre aceste spatii fiind situate in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Arad, orase care au conexiuni cu reteaua locala de autostrazi, arata un comunicat al C and W Echinox.

Cea mai tanara castigatoare loto vrea sa plateasca un barbat cu care sa aiba o relatie. Cati bani e dispusa sa ofere

Cea mai tanara milionara a loteriei din Marea Britanie spera ca banii o vor ajuta sa gaseasca iubirea. Jane Park vrea sa il plateasca pe barbatul potrivit cu 60. 000 de lire sterline pe an pentru ca acesta sa se vada cu ea, scrie mirror. co. uk.

11 noiembrie 2018. Cea mai PUTERNICA zi din ultimii 10 ani: Pregateste-te pentru ea! Misterul lui 11.11

Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care acesta il are asupra vietii umane, weekend-ul acesta are o semnificatie aparte. De ce? Pentru ca vom avea parte de cea mai puternica manifestare.

Care sunt tarile cu cea mai mare speranta de viata sanatoasa

Singapore, Japonia si Spania sunt cele trei tari ai caror locuitori au cea mai mare speranta de a trai mai multi ani in conditii de sanatate, potrivit unui raport publicat joi de revista The Lancet si citat.

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de.

Termometrele au inregistrat cea mai scazutatemperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat vineri dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 10,3 grade Celsius. Potrivit meteorologului Eugen Mitea, de la Centrul.

Cea mai mare investitie privata aprobata de Guvern este in Maramures

Universal Alloy Corporation Europe pregateste o noua investite in Maramures in valoare de 130 milioane de euro. Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat in valoare de 37. 5 milioane de euro. Suma este cea mai mare aprobata de Guvern pentru o investitie privata.

Cea mai veche pictura figurativa cunoscuta a fost realizata in Asia

Recordul de vechime detinut de celebrele picturi rupestre din Europa pare sa fie detronat de o pictura figurativa, datand de acum 40. 000 de ani, reprezentand un animal reprodus in pestera Borneo. Este cea mai veche opera figurativa cunoscuta si confirma ca arta rupestra nu este o inventie pur europeana, scrie AFP.

Irina Begu spune adevarul despre Simona Halep. Cum este, de fapt, cea mai buna jucatoare a lumii in afara terenului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume, terminand al doilea an consecutiv pe primul locin clasamentul WTA.

Cemacon - cel mai bun randament de la BVB

Cu un avans semnificativ al cotatiei, de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 octombrie - 7 noiembrie, titlurile Cemacon CEON) reprezinta cele mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )