Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cati bani au facut cele mai mari companii de pe bursa in trimestrul al treilea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cati bani au facut cele mai mari companii de pe bursa in trimestrul al treilea

Cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au reusit sa beneficieze de cresterea economiei romanesti, inregistrand, per ansamblu, rezultate operationale mai bune in trimestrul al treilea T3) dar si la nivelul ultimelor 9 luni. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

Tu stii cati BANI ai strans? Tot ce trebuie sa stii despre Fondul de pensii private

Pentru ca multi dintre romani nu stiu la ce fond privat de pensii contribuie, precum nici cati bani au strans pana in prezent, jurnalista Elena Deacu de la Adevarul a pregatit un articol in care prezinta to.

EXCLUSIV Culisele celei mai mari amenzi din istoria pensiilor private: Cum a votat fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur n cazul NN Pensii

Scandalul celei mai mari sanctiuni din istoria pensiilor private revine in contextul in care noua conducere ASF sustinuta de guvernarea PSD-ALDE este contestata de Opozitie la Curtea Constitutionala.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Macaragiu mort in miez de noapte pe santierul unuia din cele mai importante proiecte imobiliare din Banat

Ancheta a Inspectoratului Teritorial de Munca si a Politiei la una din firmele de constructii care lucreaza la ISHO, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Banat. Ancheta a fost declansata dupa ce un macaragiu a murit, in miez de noapte, pe santier.

Fostul city manager al Timisoarei, invins in alegerile pentru sefia LPF, vrea sa fie primar intr-una din cele mai bogate comune din Romania

Sorin Dragoi, fost city manager al Timisoarei si candidat pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), ocazie cu care a obtinut un singur vot, se pregateste sa candideze pentru primaria uneia din cele mai bogate comune din Romania.

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii.

Marea Britanie se pregateste pentru una dintre cele mai grele ierni din ultimul deceniu

Meteorologii britanici avertizeaza ca Regatul Unit s-ar putea confrunta in decembrie cu conditii de vreme severa, precizand totodata ca nu este exclus ca aceasta iarna sa fie cea mai grea din ultimii opt ani, relateaza The Sun si The Daily Express.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )