Libnet.ro
UNICEF

09:45

Doua dintre cele mai mari companii cu actionariat romanesc: Listare pe bursa? Ne gandim, dar poate mai tarziu!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua dintre cele mai mari companii cu actionariat romanesc: Listare pe bursa? Ne gandim, dar poate mai tarziu!

Chiar daca ideea listarii nu mai reprezinta o sperietoare pentru antreprenorii romani, acestia nu se grabesc sa anunte deschiderea companiilor catre investitorii de pe bursa. Reprezentantii Fan Courier si Farmec, doi jucatori importanti. continuă pe Wall-Street Ro

Morgan Stanley anunta prapad pe bursa desi 85% din cele mai mari companii americane au batut estimarile

Desi peste 85% din companiile incluse in indicele SP 500 au anuntat rezultate financiare semestriale peste asteptarile analistilor, reprezentantii Morgan Stanley se declara ingrijorati de faptul ca anumiti lideri ai pietei, precum Facebook sau.

Parcul Domenii, un cartier al elitelor, indiferent de vremuri. Stilurile neo-romanesc si Art Deco, reunite intr-una dintre cele mai elegante zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Unul dintre cele mai elegante locuri ale.

Huawei a depasit Apple si a trecut pe locul doi in topul producatorilor de smartphone-uri cu cele mai mari volume de vanzari

Samsung si Apple au fost pentru foarte multa vreme cele mai importante nume pe piata mondiala de smartphone-uri, de departe, lasand concurenta in urma.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Business report: TOP 100 cele mai profitabile companii din Romnia; Noua investitie imobiliara a lui Tiriac din centrul Bucurestiului; Cti bani cstiga comerciantii de masini din Romnia

Salariile la stat cresc pe seama imprumuturilor. Deficitul bugetar ajunge la 15 miliarde de lei in primele 6 luni. Executia bugetului general consolidat pe primele. Orasul de un miliard de dolari unde nu locuieste nimeni. Un oras de un miliard de dolari se construieste in.

A murit unul dintre cei mai mari campioni ai Romaniei: A fost spulberat de o soferita care nu a oprit la stop (FOTO)

Nae Stinghe, fost campion de schi alpin si salvamontis, a incetat din viata in urma unui tragic accident rutier. in timp ce se afla pe motocicleta, acesta a fost spulberat de o soferita care nu a oprit in.

Una dintre cele mai frumoase membre PSD, in STARE CRITICA dupa un groaznic accident rutier: Elicopterul SMURD intervine de urgenta (FOTO)

Consilierul judetean PSD, Luminita Trifan, a fost grav ranita intr-un accident rutier ce a avut loc intre Fetesti si Tandarei! Accidentul a fost provocat de soferul unui autoturism cu volanul pe partea.

Care au fost cele mai vanate specializari universitare anul acesta

Media Digitala si Tehnologia Informatiilor au fost cele mai vanate specializari la licenta de catre absolventii ciclului liceal de anul acesta, pentru care s-au batut aproximativ 20 de candidati pe un loc bugetat. Cel putin asa arata datele transmise de cele mai mari universitati din Romania.

Antreprenoriatul romnesc n primele 6 luni ale anului: Mai putine firme noi, mai multe desfiintari. Cele mai afectate domenii

Dupa primele 6 luni ale anului 2018, in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2017, mediul antreprenorial a inregistrat o scadere in ce priveste infiintarea profesionistilor, dar o crestere in ce priveste numarul de dizolvari, radieri si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro. Iata domeniile cu cele mai multe firme desfiintate.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )