Libnet.ro
UNICEF

09:00

Electrica schimba CEO-ul dupa doar doi ani. Interimarul este un fost secretar de stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Electrica schimba CEO-ul dupa doar doi ani. Interimarul este un fost secretar de stat

Consiliul de Administratie al Electrica SA si directorul general, Dan Catalin Stancu, au agreat de comun acord incetarea colaborarii, incepand cu data de 1 noiembrie 2018, iar functia de director general interimar al companiei a fost preluata de. continuă pe Wall-Street Ro

A dormit timp de doi ani, 22 de ore pe zi. Nu i-a venit sa creada ce i s-a intamplat in tot acest timp. Nici nu ma puteam uita in oglinda (FOTO)

S-a imbolnavit grav si in acelasi timp de meningita, de rujeola si febra grandulara. Iar acest lucru a tintuit-o la pat, timp de doi ani. in fiecare zi, tanara dormea 22 de ore pe zi. Iar in ziua in.

Un tanar nu a spus nimanui ca vecina lui e moarta. Din banii ei si-a luat pizza vreme de doi ani

Un tanar din Irlanda de Nord a furat economiile vecinei sale, pe care a gasit-o moarta in apartament, si din acei bani si-a cumparat pizza vreme de doi ani, noteaza BBC. in ianuarie 2015, Robert.

Constructiile rezidentiale, n declin. Specialistii recomanda cumpararea de apartamente peste doi ani, pentru ca vor fi mai ieftine cu peste 25%

Volumul lucrarilor de constructii a scazut in primele opt luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului precedent cu 4,6%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica INS). Totusi, specialistii se asteapta la o scadere a preturilor apartamentelor, cu 25-30%, in urmatorii doi - trei ani, mai ales dupa ce anul trecut volumul constructiilor rezidentiale a crescut cu circa 70%.

Cum a ajuns o tanara din Romania manager de top la Paris. Nu credeam ca voi munci aici mai mult de doi ani

Alexandra Crisan 32 de ani) a sarbatorit de curand noua ani de cand e angajata companiei Danone, dintre care ultimii patru ani ca manager chiar la sediul central al companiei, la Paris. Asta desi, asa cum marturiseste chiar ea, la inceput nu avea foarte mari asteptari si nu-si imagina ca va reusi sa ajunga atat de sus.

Reteta sigura pentru o tragedie in trafic: coniac, vin si votca combinate cu o viteza de 120 km/h in localitate. Urmarea: o viata curmata la doar 19 ani

Judecatoria Alba Iulia a motivat decizia prin care un tanar in varsta de 28 de ani a provocat, in ianuarie 2017, un accident rutier la Vinerea soldat cu decesul unei tinere de 19 ani si ranirea altor doua persoane.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )