Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fara rosii romanesti in piete, din cauza ploilor si a inundatiilor

Adevărul Adevărul,
Fara rosii romanesti in piete, din cauza ploilor si a inundatiilor

Rosiile din productia autohtona nu se vor mai gasi in pietele romanesti inca din luna august, avertizeaza specialistii, dar si alte culturi mucegaiesc pe camp ca urmare a ploilor abundente si a inundatiilor din aceasta vara. continuă pe Adevărul

ANAT: Numarul turistilor de pe litoralul romnesc e cu 10% mai mic din cauza ploilor

Numarul turistilor de pe litoralul romanesc a scazut, in aceasta vara, cu 10% fata de media anilor trecuti, din cauza ploilor, a precizat, pentru Mediafax, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), Nicolae Demetriade.

Cartofii, de trei ori mai scumpi din cauza ploilor abundente. Cat a ajuns sa coste un kilogram

Ploiele abundente din ultima vreme au afectat productia de cartofi. Producatorii sustin ca tuberculii s-au stricat inainte sa fie culesi. Putinii cartofi pe care agricultorii sunt chiar si de trei ori mai.

Situatie dramatica: Un intreg oras din Romania risca sa ramana FARA CALDURA la iarna din cauza datoriilor

Locuitorii din Petrosani risca sa treaca prin iarna urmatoare fara niciun pic de caldura din cauza datoriilor uriase pe care compania locala de termoficare le inregistreaza fata de termocentrala Paroseni.

Avarii in lant la Ploiesti: Zona de sud a orasului este fara curent de marti de la pranz, din cauza unui incendiu

Avarie serioasa la Ploiesti. De circa 24 de ore, locuitorii din zona de sud a orasului nu au curent electric. Totul s-a intamplat din cauza unui incendiu izbucnit la un transformator electric situat pe.

Ploiesti: Zona de sud a orasului este fara curent de marti de la prnz, din cauza unui incendiu

De mai bine de 20 de ore, locuitorii din Cartierul Bariera Bucuresti nu au locuintele alimentate cu energie electrica, aceasta fiind cea mai grava avarie din ultimii ani inregistrata la Ploiesti, scrie publicatia locala ObservatorulPh. Totul s0a intamplat din cauza unui incendiu izbucnit la un transformator electric situat pe Bulevardul Petrolului.

Un oras din Romania ramane fara caldura iarna care vine, din cauza datoriilor

Locuitorii municipiului Petrosani nu vor avea caldura in apartamente in iarna care vine, din cauza datoriilor de 61,78 milioane de lei pe care compania locala de termoficare le inregistreaza fata de.

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor de aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money.

Coca-Cola creste preturile din cauza tarifelor la aluminiu

Bautura favorita a Americii este ultima victima a tarifelor administratiei Trump. Compania Coca-Cola a majorat preturile la bauturile carbogazoase din cauza cresterii de 10% a preturilor aluminiului importat, potrivitCNN Money. James Quincey, CEO al companiei Coca-Cola a spus ca aceste majorari, desi deranjante, sunt necesare.

Situatie revoltatoare in Arad! Ce a putut sa pateasca o batrana din cauza familiei care o ingrijea

O femeie de 91 de ani, care e internata la un spital din Arad, a reclamat faptul ca familia care are grija de ea ar fi incercat sa o otraveasca. Aceasta spune ca a gasit mercur intr-o farfurie cu.

Podul feroviar de lnga Cmpina are mari probleme din cauza viiturilor - CFR spune ca a luat primele masuri si promite ca va executa lucrari de interventie n regim de urgenta

Presa din Prahova a scris la finalul saptamanii trecute ca un pod feroviar de langa Campina, construit in 1909, necesita interventii urgente, deoarece trei dintre picioarele sunt afectate de ploile abundente din ultima perioada. Practic, apele raului Prahova au erodat pragul de fund in jurul picioarelor podului. intr-un rasaune pentru HotNews. ro, CFR Infrastructura spune ca saptamana trecuta a inceput protejarea picioarelor podului cu traverse din beton, iar in perioada urmatoare se vor executa mai intai lucrari de interventie in regim de urgenta si apoi lucrari definitive de punere in siguranta a acestui obiectiv. Podul este pe magistrala 300 traversata zilnic de aproape 50 de trenuri de calatori si cateva zeci de trenuri de marfa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2952 seconds )