Libnet.ro
UNICEF

11:46

Oferta de preluare pentru romanii care fac haine pentru Louis Vuitton

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oferta de preluare pentru romanii care fac haine pentru Louis Vuitton

Omul de afaceri Haissam Hamidi va demara o oferta publica de preluare obligatorie a Conted Dorohoi CNTE), producator de confectii din judetul Botosani care exporta pentru branduri precum Louis Vuitton, Zara sau Piere Cardin. continuă pe Wall-Street Ro

Donald Tusk, in discutie cu premierul irlandez: Exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca exista un loc special in iad pentru cei care au promovat Brexit fara sa aiba macar schita unui plan pentru o efectuare.

Oferta Euronext pentru Oslo Bors, posibil sa fie majorata

Operatorul bursier pan-european Euronext si-ar putea imbunatati oferta pentru preluarea Oslo Bors, dupa ce Nasdaq a lansat o propunere rivala pentru piata norvegiana, anunta Reuters.

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Indicele ROBOR a ajuns la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,09%, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR). ROBOR la trei l.

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,07%, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR). ROBOR la trei.

Proiect n discutie la Ministerul Justitiei - 5 lei pe zi compensatie pentru detinutii care au stat n conditii necorespunzatoare n puscarie si nu au beneficiat de recursul compensatoriu. Sindicate: Ar putea beneficia peste 90.000 de fosti detinuti

Detinutii care au stat in conditii necorespunzatoare in penitenciar si care nu au beneficiat de legea recursului compensatoriu, intrata in vigoare in octombrie 2017 ar putea primi o compensatie financiara de 5 lei pentru fiecare zi castig neacordata, potrivit unui proiect de lege aflat in discutie la Ministerul Justitiei si obtinut de HotNews. ro. Liderul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, Sorin Dumitrascu, spune ca a facut un calcul care arata ca ar putea beneficia de aceste compensatii financiare aproximativ 90. 000 de fosti detinuti, iar impactul bugetar ar depasi 70 de milioane de lei.

O echipa de IT-isti romni a lansat o aplicatie pentru firmele care vnd pe marketplace-uri

O echipa de IT-isti romani a dezvoltat o platforma ce foloseste inteligenta artificiala dedicata firmelor care vand produse fizice pe marketplace-uri precum Amazon sau eMAG, prin care vanzatorii pot sa-si urmareasca pozitia produselor pentru cuvintele pe care le cauta clientii.

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )