Libnet.ro
UNICEF

22:15

OUG 114 ar musca 110 mil. lei din profitul pe 2019 al Electrica. Ce pret tinta au dat analistii BRK actiunilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OUG 114 ar musca 110 mil. lei din profitul pe 2019 al Electrica. Ce pret tinta au dat analistii BRK actiunilor

Analistii BRK Financial Group au dat un pret tinta de 13,58 lei actiunilor Electrica EL), insotit de o recomandare de cumparare buy), mizand astfel pe un potential de crestere de aproximativ 27% in urmatoarele 12 luni. continuă pe Wall-Street Ro

Divergente in constructii pe marginea OUG 114

Radu Zilisteanu: OUG 114 ar putea duce unele firme din sector la pierderi, insolventa sau faliment * Claudiu Georgescu: OUG 114 este, in esenta, pozitiva pentru constructori, pentru ca se incearca retinerea fortei de munca din domeniu in tara Prevederile Ordonantei de Urgenta 114/2018 starnesc opinii divergente in randul actorilor din domeniul constructiilor. Printre altele, noua ordonanta prevede majorarea salariului brut al muncitorilor din constructii la 3. 000 de lei lunar.

Niculae Havrilet, Ministerul Energiei: OUG 114 a fost solicitata de cei care cstiga din ea/ n energie, marii cstigatori sunt furnizorii de pe piata reglementata

Furnizorii care livreaza energie si gaze consumatorilor casnici sunt marii castigatori ai OUG 114/2018. Ordonanta a fost solicitata de cei care castiga din ea, a declarat, joi, Niculae Havrilet, consilier al ministrului Energiei si fost presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), potrivit Agerpres. Reamintim ca OUG 114/2018 privind suprataxarea mediului de afaceri prevede, printre altele, revenirea consumatorilor casnici pe piata reglementata si inghetarea preturilor la gaze si energie electrica.

Dezbaterea bugetului n Comisiile de buget finante, fara prezenta ministrului Eugen Teodorovici / Ghizdeanu: PIB-ul creste cu 5,5% pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018

In lipsa ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care este plecat la ECOFIN, la audieri pe legea bugetului 2019 participa reprezentanti din minister, precum secretarul de stat Daniela Pescaru si presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. Cu aceasta ocazie am aflat si de ce crede CNSP ca economia o sa creasca cu 5,5% in acest an, in teorie: pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018. Secretarul de stat, Daniela Pescaru, a spus ca daca se modifica OUG 114, vor fi rectificari bugetare.

Dezbatere privind pretul energiei si OUG 114

Impactul real al OUG 114/2018 asupra pretului energiei, dar si asupra planului integrat de energie si mediu vor fi analizate joi in cadrul unei mese rotunde cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi.

Attila Korodi (UDMR): Ne ingrijoreaza complicatiile create de OUG 114. Vom face propria analiza, inclusiv pe Pilonul II de pensii

Attila Korodi, liderul grupului UDMR de la Camera Deputatilor, a declarat ca el si colegii lui sunt ingrijorati de complicatiile create de OUG 114/2018 si, imediat dupa adoptarea bugetului, vor face propria.

(P) FMCG Food Retail: Reset 2019 in trade marketing ca urmare a OUG 114

Excluderea publicitatii si a marketingului din lista activitatilor pentru care este permisa folosirea zilierilor, ca efect al OUG 114/2018 intrata in vigoare la 1 ianuarie 2019, a generat un blocaj in activitatile de marketing, in special in industria.

DRAGOS ANASTASIU, VICEPRESEDINTE ANAT: OUG 114 a terminat bugetele companiilor pe 2019

Bugetele companiilor din tara noastra au fost terminate de OUG 114/2018, iar felul in care Guvernul Romaniei alege sa legifereze ii pune pe unii investitori pe ganduri, in timp ce pe altii ii determina sa fuga, a subliniat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dragos Anastasiu, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT).

OUG 114 Fundamentare si aplicare in stil balcanic sau cat de smecheri suntem noi

OUG 114 este justificata de emitenti, pentru unele din prevederile sale, inclusiv prin aplicarea unor prevederi ale Tratatului privind functionarea Uniunii Europene respectiv a unor Directive ale Consilului Uniunii Europene, mai vechi sau mai noi. Laudabil, am putea spune, daca guvernantii nu ar uita, intentionat sau nu, de aplicarea altor Directive Europene transpuse in legislatia interna in ultimele decenii, cele privind piata de energie. Din perspectiva celor din urma, putem spune ca revenirea la piata reglementata de energie electrica este o masura cel putin pripita, care nu ofera garantia obtinerii unor efecte benefice pentru actorii din piata si care nu poate fi justificata decat de interese de moment ale guvernantilor si reglementatorului.

Attila Korodi, lider UDMR: Ne ngrijoreaza complicatiile create de OUG 114 si imediat dupa adoptarea bugetului vom face propria analiza tehnica, inclusiv pe pilonul II de pensii

Ne ingrijoreaza complicatiile create de OUG 114 si, imediat ce va fi adoptat bugetul, vom face propria analiza tehnica pe fiecare element al acestei ordonante, inclusiv prevederile legate de Pilonul II de pensii, a declarat miercuri pentru HotNews. ro Attila Korodi, liderul grupului UDMR de la Camera Deputatilor. in dezbaterile anterioare, UDMR nu a sustinut renuntarea la Pilonul II de pensii. Acum s-a introdus situatia in care voluntar se poate face trecerea la sistemul public de pensii. Vom analiza efectele si vom avea propria pozitionare, a spus liderul UDMR.

BOGDAN HUTUCA (PNL): OUG 114 creste taxele si impozitele locale cu incalcarea Constitutiei

Deputatul liberal Bogdan Hutuca spune ca Guvernul incalca mai multe principii constitutionale, pentru ca OUG 114 obliga autoritatile locale sa creasca taxele sI impozitele.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )