Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ropharma: Venituri in crestere cu 6% si profit mai mare cu 4% in primul semestru al acestui an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ropharma: Venituri in crestere cu 6% si profit mai mare cu 4% in primul semestru al acestui an

Distribuitorul de produse farmaceutice Ropharma a inregistrat in primul semestru din acest an cifra de vanzari de 176,5 milioane lei, realizata din comercializarea produselor care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala in valoare de 126,8. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Romania a inregistrat in iulie, pentru a sasea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,3%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Serena Williams a dezvaluit ce s-a intamplat chiar inainte decea mai mare infrangere din cariera sa. Nu am putut sa-mi scot din minte acest lucru

Serena Williams a explicat ce s-a intamplat inaintede a sufericea mai mare infrangere din cariera in meciul cu Johanna Konta care a reusit, inturneul de la San Jose, sa se impuna.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Pretul energiei electrice este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are, astazi, o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

Pretul energiei s-a incins pe burse: este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are joi o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

Un roman a incheiat primul an la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni

Medaliatul cu aur de anul trecut de la Olimpiada Internationala de Informatica, romanul Tamio Vesa-Nakajima, a incheiat primul sau an de studentie la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni si a fost ales presedinte al Societatii.

Utile:Pericolul tigarilor electronice este mai mare dect te-ai fi gndit;Imaginile care pot salva orice casnicie. Ce au descoperit cercetatorii dupa au studiat 144 de cupluri casatorite de mai putin de cinci ani;Ce sa mannci ca sa ai o vedere buna.

Cum se prepara bautura care echilibreaza glicemia si va ajuta sa slabiti pana la 5 kilograme. Borsul este un produs obtinut prin fermentarea naturala a taratelor de grau. Este bogat in enzime active si vitamine, in special B-uri, dar si minerale seleniu, crom) si aminoacizi esentiali. Pepenele galben, slab caloric si bun detoxifiant. Datorita continutului mare de apa, pepenele galben este un bun detoxifiant, avand proprietati diuretice si revigorante. De asemenea, stimuleaza digestia si apetitul. Prin actiunea diuretica, laxativa si detoxifianta, este recomandat in caz de anemie, constipatie, guta, reumatism, calculi renali, probleme ale vezicii urinare si boli de piele.

Recolta de struguri in acest an va fi mai mare decat anul trecut

Recolta globala de struguri pentru anul curent este estimata la 460 de mii de tone, cu 12% mai mult decat anul trecut. Recolta de struguri de masa va constitui 130 de mii de tone, soiuri pentru vin 290 de mii de tone si soiuri de tip Isabella 40 de mii de tone, transmite IPN.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )