Libnet.ro
UNICEF

20:32

ANUL 2019 LA BVB Randamente exceptionale si tranzactionare tot mai slaba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL 2019 LA BVB Randamente exceptionale si tranzactionare tot mai slaba

Maxim istoric pentru BET-TR * Rulaj mediu zilnic de numai 38,7 milioane de lei, cu 30% sub cel din 2007 Demarat sub amenintarea OUG 114, care a ingenuncheat piata noastra de capital la finele lui 2018 si inceputul lui 2019, anul tocmai incheiat s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni in termeni de rentabilitate pentru Bursa de Valori Bucuresti BVB) de la reinfiintarea sa din 1995 si pana in prezent, toti indicii pietei dezvoltand trenduri ascendente clare pe parcursul carora au marcat cresteri de peste 30% si chiar de aproape 47% in cazul BET-TR. continuă pe Ziarul Bursa

Efectul Greta? Tot mai multi germani renunta la avion pentru tren

Tot mai multi germani urmeaza exemplul vecinilor din nord si zboara mai putin, in contextul in care numarul zborurilor interne a scazut in Germania cu 12% in noiembrie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent, iar cel al zborurilor.

STUDIU Anul 2019 a fost anul stindard pentru femeile regizor: Este prima data cand vedem aceasta crestere

Lulu Wang, Lorene Scafaria, Melina Matsoukas si Greta Gerwig au adus un nou record la Hollywood pentru femei regizor in 2019, care au creat unele dintre cele mai populare filme de pana acum, potrivit AP.

ANUL 2019 FINANCIAR ADRIAN MITROI, PROFESOR DE FINANTE COMPORTAMENTALE: O decelerare accentuata a economiei este putin probabila, in 2020

Ionel Blanculescu: Deficitul - posibil sa fie redus prin austeritate inteligenta si oprirea desfraului bugetar * PwC: Marea provocare a anului in curs va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor O recesiune mondiala sau un soc extern masiv este putin probabil sa aiba loc in acest an, considera Adrian Mitroi, profesor de Finante Comportamentale, care opineaza ca o decelerare accentuata a economiei romanesti este cu atat mai putin posibila.

ANUL 2019 FINANCIAR A trecut un an fierbinte

Anul trecut a fost unul intens, cu evenimente extrem de importante, atat pe scena politica, dar si in sectorul economic si in domeniile social si sportiv. 2019 a debutat cu preluarea presedintiei Consiliului European pentru o perioada de sase luni. in iunie, la final de mandat, premierul de atunci Viorica Dancila a facut un bilant pozitiv al perioadei in care tara noastra a condus Uniunea Europeana.

IGPF: 230 de masini furate, descoperite la granitele Romaniei in anul 2019

Traficul cu masini a dat batai de cap autoritatilor anul trecut. 230 de autovehicule aflate in atentia autoritatilor din tara si din strainatate au descoperite la frontiera in 2019.

Irina Rimes, primul mesaj dupa operatie: Anul 2019 a hotarat ca trebuie sa-mi dea o lectie. Nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestuia

Irina Rimes a fost externata de la Spitalul Elias, unde a fost internata in urma cu cateva zile cu hemoragie interna, suferind ointerventie chirurgicala de urgenta. Cantareata a dat detalii despre starea ei de sanatate si a marturisit ca 2019 a fost un an greu.

Viscol puternic si temperaturi tot mai scazute. Pregatiti-va de -15 grade in termometre!

Meteorologii anunta ca pana luni seara in cea mai mare parte a tarii vor fi intensificari ale vantului, precipitatii mixte si ninsori.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )