Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUL TRECUT: EximBank, cifra de afaceri de 155,61 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT: EximBank, cifra de afaceri de 155,61 milioane euro

EximBank a fost, anul trecut, liderul pietei locale de factoring de export, cu o cifra de afaceri neta de 155,61 milioane de euro, conform datelor Factors Chain International FCI), cea mai importanta organizatie internationala de profil, informeaza un comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Deficit de 1,43% din PIB, la 5 luni, comparativ cu 0,83%, anul trecut. Veniturile nu fac fata cheltuielilor

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat executia bugetara la 5 luni cu o intarziere de circa o saptamana. Aceasta arata un deficit bugetar de 1,43% din PIB, respectiv 14,7 miliarde de lei, fiind mai mare, in termeni nominali, cu 80,5%. Asa cum se stie, veniturile nu reusesc sa tina pasul cu cheltuielile dar inca nu a venit luna septembrie, cand vor creste pensiile cu 15%. Cumva amuzant, se lauda cu o crestere a veniturilor ca procent din PIB, dar la cheltuieli Ministerul nu face un raport asemanator. Le spunem noi: 12,6% din PIB, anul trecut la 5 luni si 13,4% acum pe total cheltuieli). Fata de venituri, cresterea e mult mai mare.

Masuri sporite pentru fluidizarea traficului la frontiera; anul trecut, in lunile de vara, 21 de milioane de persoane au trecut granita

Politia de Frontiera anunta masuri sporite pentru fluidizarea traficului la granita, pe durata sezonului estival. Se lucreaza cu personal suplimentar si este folosita la capacitate maxima infrastructura punctelor de trecere a frontierei. in lunile de vara din 2018, 21 de milioane de persoane au trecut frontierele Romaniei.

FOTO Primarul Focsaniului si sotia lui, mai prosperi dupa nunta de anul trecut. Care a fost darul de nunta

Primarul Cristi Valentin Misaila si-a publicat pe site-ul primariei declaratia de avere pentru anul 2018. Aceasta vine cu mai multe noutati.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )