Libnet.ro
UNICEF

18:00

ArcelorMittal Hunedoara suspenda productia din cauza preturilor la energie si gaz

B1 B1,
ArcelorMittal Hunedoara suspenda productia din cauza preturilor la energie si gaz

ArcelorMittal si-a incetat temporar productia, incepand cu 1 decembrie 2019, la uzina siderurgica din Hunedoara, unde lucreaza 640 de angajati. Compania care face parte din divizia ArcelorMittal Europe - Long. continuă pe B1

Arcelor Mittal Hunedoara suspenda productia ca raspuns la conditiile pietei

Arcelor Mittal anunta ca inceteaza temporar productia la uzina siderurgica din Hunedoara, care face parte din divizia ArcelorMittal Europe - Long Products. Activitatea a fost suspendata din 1 decembrie, iar cei peste 600 de angajati au intrat momentan in concediu si somaj economic.

ArcelorMittal Hunedoara ameninta cu suspendarea productiei, pe motiv ca pretul energiei ar fi prea mare Vezi cum contrazic cifrele Eurostat informatiile lansate atat de compania siderurgica, cat si de Ludovic Orban

ArcelorMittal Hunedoara ameninta cu suspendarea productiei ca raspuns la conditiile pietei si la preturile ridicate ale energiei. Amenintarea este lansata la doar o zi dupa ce premierul Ludovic Orban a vorbit despre ajutoare de stat care ar trebui acordate companiilor siderurgice si petrochimice, pe motiv ca ar fi avut de suferit din cauza preturilor prea mari la energie electrica si gaze naturale. Orban a spus ca preturile sunt aproape duble fata de preturile din Germania, iar compania siderurgica sustine la fel, ca energia si gazul sunt semnificativ mai scumpe decat in Germania si Franta. Doar ca aceste informatii nu sunt sustinute si de cifrele Eurostat. Dimpotriva, in Germania si Franta, gazul si electricitatea sunt mult mai scumpe decat in Romania.

DIN CAUZA DEFICITELOR IN CRESTERE SI A INCETINIRII ECONOMICE S and P a revizuit perspectiva tarii noastre de la stabil la negativ

Agentia Standard and Poor and s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

DIN CAUZA PERSPECTIVELOR NEGATIVE Bancile europene reduc 60.000 de locuri de munca

Institutiile de credit din Germania, Marea Britanie, Franta, Spania si Elvetia au anuntat, impreuna, peste 60. 000 de reduceri de locuri de munca in acest an, din cauza ca sectorul are de suferit de pe urma dobanzilor negative stabilite de Banca Centrala Europeana BCE), a incetinirii cresterii economice, incertitudinilor legate de Brexit si a cerintelor de reglementare inasprite, conform Financial Times.

Parintii ar putea primi zile libere de la locul de munca daca se inchid scolile din cauza vremii

Proiectul care prevede ca unul dintre parinti sa stea acasa in momentul in care scolile si gradinitele se inchid din cauza vremii a primit raport favorabil in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Proiectul urmeaza sa intre in dezbaterea plenului.

Standard and Poor and s a revizuit perspectiva Romaniei de la stabil la negativ din cauza marilor cheltuieli ale guvernului PSD

Agentia Standard and Poor and s a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis astazi de agentie.

Perspectiva Romaniei, revizuituita de la stabil la negativ de catre Standard and Poors din cauza cheltuielilor Guvernului Dancila

Agentia de rating americana Standard and Poors a revizuit, marti, de la stabil la negativ, rating-ul de tara al Romaniei din cauza cheltuielilor prea mari ale Guvernului Dancila. Cheltuielile mari ale.

Standard Poors a revizuit perspectiva Romaniei de la stabil la negativ din cauza marilor cheltuieli ale guvernului PSD

Agentia Standard Poors a revizuit in jos perspectiva privind economia Romaniei din cauza deficitelor in crestere si a incetinirii economice, potrivit unui comunicat remis miercuri.

Ce vicii are Delia. Juratul de la iUmor, la un pas sa ramana fara voce din cauza micilor placeri nevinovate

Delia Matache, pe scurt Delia, este unul din artistii momentului in industria muzicala authtona, urmarita pas cu pas de fani, care de altfel, nu de putine ori au taxat-o pentru micile derapaje pe care le are. Unul din momentele care au produs reactii virulente din partea fanilor, a fost atunci cand artista si-a recunoscut unul .

Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-a despartit de el din cauza violentelor fizice si verbale

Simina Costea, fosta Ivancea, se pare ca a trecut cu bine peste divortul cu Marius Ivancea, cunoscut cu numele de scena de What`s Up. Lucrurile au intrat pe un alt fagas si asta se vede cu ochiul liber. Cine este Simina, fosta sotie a lui What`s Up Si-a schimbat total stilul de viata, spunand ca .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )