Libnet.ro
UNICEF

13:30

Banca Transilvania isi continua achizitiile in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania isi continua achizitiile in Republica Moldova

Grupul financiar din Cluj vrea sa cumpere Microinvest, companie specializata in finantarea microintreprinderilor Banca Transilvania BT) intentioneaza sa achizitioneze 100% din capitalul social al Microinvest, companie specializata in finantarea microintreprinderilor, liderul pietei financiare non-bancare din Republica Moldova, se arata intr--un comunicat al institutiei din Cluj remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania mai face o achizitie in Republica Moldova: O companie specializata pe finantarea microintreprinderilor

Banca Transilvania intentioneaza sa cumpere 100% din capitalul social al Microinvest, o companie specializata pe finantarea microintreprinderilor, liderul pietei financiare non-bancare din Republica Moldova.

Banca Transilvania pregateste o noua achizitie in Republica Moldova

Banca Transilvania a anuntat ca si-a exprimat intentia de a achizitiona o detinere directa initiala .

REPUBLICA MOLDOVA: Banca Transilvania vrea sa preia Microinvest

Banca Transilvania a anuntat marti ca si-a exprimat intentia de a achizitiona o detinere directa initiala de 100% din capitalul social al Microinvest, una dintre principalele organizatii de creditare nebancara din Republica Moldova specializata in finantarea microintreprinderilor, informeaza News. ro.

Banca Transilvania intentioneaza sa achizitioneze compania Microinvest

Banca Transilvania BT) din Romania intentioneaza sa achizitioneze 100% din capitalul social al Microinvest, companie specializata pe finantarea microintreprinderilor, lider al pietei financiare non-bancare din Republica Moldova. intr-un comunicat de presa al Bancii se spune ca in prezent BT se afla in etapa de solicitare a aprobarii achizitiei de catre autoritatile de supraveghere din Romania si de catre alte autoritati relevante, transmite IPN.

Curs valutar BNR luni, 13 ianuarie: Euro isi continua cresterea in raport cu leul

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un curs valutar nou, in jurul orei 13:00, pentru luni, 13 ianuarie 2020. Cotatiile valutelor de circulatie internationala pot fi verificate de catre cei care vor vinde sau cumpara monedele. De asemenea, cei care au rate in alta moneda fata de cea nationala pot verifica daca exista sau nu .

INTRE 6 SI 10 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 3,57 milioane actiuni

Banca Transilvania TLV), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), si-a rascumparat 3,568 milioane de actiuni, intre 6 si 10 ianuarie, pentru care a platit circa 9,2 milioane de lei, informeaza institutia de credit din Cluj printr-un raport remis operatorului pietei noastre de capital.

Deputat: Plahotniuc ar putea fi omorat daca ajunge in Republica Moldova

Deputatul PAS Vladimir Bolea considera ca Vlad Plahotniuc ar putea fi ucis daca se va reusi ca acesta sa fie adus in Republica Moldova pentru a raspunde in fata justitiei. Parlamentarul e de parere ca fostul lider PDM ar cunoaste prea multe lucruri despre clasa politica moldoveneasca si unii ar dori sa-l reduca la tacere.

Razboi la varful justitiei din Republica Moldova, dupa ce fostul sef al Procuraturii Anticoruptie a fost arestat! Procurorul general, acuzat ca i-a fabricat dosarul

Viorel Morari, fostul sef al Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, a lansat acuzatii grave la adresa procurorului general, Alexandr Stoianoglo, dupa ce a fost arestat preventiv 20 de zile, intr-un dosar.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )