Libnet.ro
UNICEF

18:45

Business report: Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum. Statul care ingheata salariile bugetarilor in 2021. 10 motive pentru care, ca parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate

Hotnews Hotnews,
 Business report: Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum. Statul care ingheata salariile bugetarilor in 2021. 10 motive pentru care, ca parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate

Bugetul la zi: 27% din cheltuielile statului au fost sustinute, in primele opt luni din an, din imprumuturi * Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum * Taiwanul, stat-model in pandemie, ingheata salariile bugetarilor in 2021 * 10 motive pentru care, in calitate de parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate * Primarii-surpriza: trec lejer testul IQ. Dar cel al caracterului? * Completarea stagiului la pensie: Mecanismul de cumparare de vechime nu te ajuta sa te pensionezi mai repede *. Efectele intarzierilor justitiei. Piedone, de la dosarul Colectiv la Primaria Sector 5 * Miza pe ITC studiu de caz, Iasi. continuă pe Hotnews

IN URMATOARELE TREI LUNI Managerii estimeaza o tendinta de stabilitate in industrie, constructii si servicii

Activitatile din industrie, constructii si servicii vor avea o tendinta de stabilitate in urmatoarele trei luni, in timp ce preturile in constructii si comertul cu amanuntul vor cunoaste o majorare moderata in acelasi interval, arata perceptia managerilor in cadrul anchetei conjuncturale realizata de Institutul National de Statistica INS).

Un barbat si fiica sa de numai trei luni au fost omorati de un sofer sinucigas

Un barbat si fiica sa de numai trei luni au fost omorati in apropiere de satul Corlateni, dupa ce se intorceau de la botezul copilei. Totul s-a intamplat in urma unui accident, provocat de.

Carnagiu pe sosea. Tata si bebelus de trei luni, spulberati de un sofer sinucigas. Ce gluma a facut criminalul inainte de accident

Un accident cutremurator a nenorocit o familie nevinovata, dupa ce un tanar de 33 de ani a decis sa-si ia viata intr-un mod extrem de egoism. Baiatul, in stare de ebrietate, a amenintat ca se sinucide dupa o cearta cu sotia. Zis si facut, caci in scurt timp, un apel anonim anunta politia despre producerea .

Furnizorii de energie sunt obligati sa informeze consumatorii casnici despre liberalizarea pietei de la 1 ianuarie

Piata energiei electrice urmeaza sa fie liberalizata incepand cu 1 ianuarie 2021, asa cum piata gazelor a fost liberalizata anul acesta, pe 1 iulie. in acest moment, cei mai multi consumatori casnici primesc energie de la furnizorii de ultima instanta ENEL, CEZ, Electrica, E. ON), insa de la 1 ianuarie vor putea opta pentru oferte mult mai avantajoase ale altor furnizori. Pentru alegerea unui nou furnizor poate fi folosit un comparator de preturi.

Business report: Milioane de romani platesc asigurari, majoritatea obligati. Cat ne costa lipsa infrastructurii. Este inevitabila prabusirea lumii in care traim?

Milioane de romani platesc asigurari, majoritatea obligati * Daianu: Leul pierde teren pentru ca este un fin seismograf * Pana maine trebuie publicate listele cu salariile bugetarilor, atat online, cat si la sediile institutiilor * Strange bani albi pentru zile negre, un proverb care poate fi aplicat si statelor * Gaura din buget a ajuns la 5,18% din PIB * Primul mesaj extern pentru Nicusor Dan vine din Polonia * Cat ne costa lipsa infrastructurii * ANRE: Solicitantii de gaze trebuie racordati in cel mult 180 de zile * Este inevitabila prabusirea lumii in care traim? * Economic vorbind, scorul alegerilor locale ar putea fi: Dreapta contra Stanga, 8 la 3.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )