Libnet.ro
UNICEF

00:07

CRISTIAN AGALOPOL, CDR: Promovarea pietei noastre de capital - un semnal pozitiv pentru investitori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTIAN AGALOPOL, CDR: Promovarea pietei noastre de capital - un semnal pozitiv pentru investitori

Promovarea pietei noastre de capital a fost timp de multi ani un obiectiv strategic urmarit de Romania si Bursa de Valori Bucuresti si transmite un semnal pozitiv investitorilor, este de patrere . Cristian Agalopol, coordonatorului Grupului de Lucru pentru Servicii Financiare din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR). continuă pe Ziarul Bursa

Promovarea pietei de capital la statutul de piata emergenta transmite un semnal pozitiv catre investitori

AmCham Romania saluta alaturi de partenerii din mediul privat si de autoritatile implicate promovarea Romaniei la statutul de piata emergenta secundara de catre FTSE Russell, liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri. Acest moment marcheaza realizarea unui obiectiv strategic comun sustinut cu dedicare de mediul privat si de cel de reglementare deopotriva, conform unui comunicat trimis redactiei.

ARB are ca obiectiv strategic reclasificarea pietei de capital la statutul de piata emergenta full

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta implementarea deciziei FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara, incepand cu data de 21 septembrie 2020, alaturi de includerea actiunilor emise de catre Banca Transilvania si Societatea Nationala Nuclearelectrica in componenta indicilor FTSE Global Equities Index Series GEIS).

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Promovarea pietei de captal din Romania la statutul de Piata Emergenta Secundara, echivaleaza cu intrarea in UE (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu apreciaza ca anuntul agentiei FTSE Russell prin care piata de capital din Romania este promovata efectiv la statutul de Piata Emergenta Secundara reprezinta un.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )