Libnet.ro
UNICEF

11:45

DUPA PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Cresterea impresionanta a pietei nu a starnit entuziasmul investitorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Cresterea impresionanta a pietei nu a starnit entuziasmul investitorilor

Primele zece luni ale anului curent au marcat o evolutie excelenta pentru majoritatea preturilor actiunilor de Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET cunoscand o crestere de circa 29%, intr-un trend ascendent pe parcursul caruia nu numai ca a recuperat complet caderea de la finele anului 2018 cauzata de perspectivele OUG 114, dar a si urcat la noi maxime post-criza globala de acum mai bine de un deceniu. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI: Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda, confiscate de politistii de frontiera

Aproape 3,4 milioane de pachete cu tigari de contrabanda au fost confiscate de politistii de frontiera in primele noua luni ale acestui an, valoarea acestora depasind 35 de milioane de lei. Totodata, au fost confiscate peste trei tone de tutun si peste 500 de kilograme de tutun de narghilea.

INSTITUTUL NATIONAL DE STATISTICA Turism in crestere in primele noua luni ale lui 2019

Turismul autohton are noi motive de satisfactie, chiar si dupa terminarea sezonului estival, atunci cand se trage linie si se fac socotelile.

IGPR: Bunuri contrafacute, in valoare de peste 22 milioane lei, confiscate in primele 9 luni ale anului

Politia Romana, prin Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, a intensificat, de la inceputul anului activitatile pentru prevenirea si descurajarea contrabandei si a comertului ilegal cu produse contrafacute.

IN PRIMELE OPT LUNI DIN AN Statul a incasat 1,93 miliarde lei, din taxarea productiei de gaze

Taxarea productiei de gaze naturale prin redevente si impozit special) a adus, in primele opt luni ale acestui an, incasari la bugetul statului de 1,93 miliarde lei, sustine deputatul USR, Cristina Pruna.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2543 seconds )