Libnet.ro
UNICEF

08:00

DUPA SEMNAREA FAZEI 1 A ACORDULUI COMERCIAL CHINA-SUA Recorduri americane: Dow Jones peste 29.000 de puncte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA SEMNAREA FAZEI 1 A ACORDULUI COMERCIAL CHINA-SUA Recorduri americane: Dow Jones peste 29.000 de puncte

Standard and Poor and s 500 a urcat deasupra pragului de 3. 300 de puncte Dow Jones Industrial Average, indicele emblema al pietei din Statele Unite ale Americii, a incheiat miercuri peste pragul de 29. 000 puncte, pentru prima data in istorie, dupa ce SUA si China au semnat Faza 1 a acordului comercial, ceea ce a mai detensionat conflictul dintre primele doua puteri economice ale lumii, ce dureaza de peste un an si jumatate. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Reactii pozitive pe piete, dupa semnarea acordului SUA-China

Bursele europene au avut un curs pozitiv ieri, in majoritate, dupa semnarea miercuri, la Washington, a Fazei 1 a acordulului comercial dintre SUA si China.

BURSELE LUMII Curs indecis pe burse, in asteptarea acordului comercial SUA-China

Pietele europene au fluctuat ieri, in asteptarea semnarii, la Washington, a Fazei 1 a acordului comercial dintre China si SUA, care era programata sa aiba loc la ora 11. 30 ora Statelor Unite).

SUA si China, asteptate sa semneze prima faza a acordului comercial

Camera de Comert a Statelor Unite: Faza 1 va opri doar &171;sangerarea &187;, nu va incheia disputa SUA-China Faza 1 a acordului comercial dintre SUA si China, asteptata sa fie semnata in 15 ianuarie, va opri sangerarea, dar nu va incheia razboiul comercial dintre cele doua mari economii mondiale, conform unui oficial al Camerei de Comert a Statelor Unite, care avertizeaza ca raman provocari semnificative in aceasta disputa.

SUA si China au semnat Faza 1 a acordului comercial

Presedintele american Donald Trump si vicepremierul chinez Liu He au semnat ieri, la Washington, Faza 1 a acordului comercial, care pastreaza in vigoare o parte din tarifele vamale pe care si le-au impus cele doua economii si care, pentru prima data, va pedepsi Beijingul daca nu reuseste sa-si respecte angajamentele legate de moneda sa yuanul), de proprietatea intelectuala si de balanta comerciala.

BURSELE LUMII Pietele asteapta semnarea fazei intai a acordului comercial SUA-China

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs mixt ieri, in contextul in care SUA si China pregatesc semnarea, la data de 15 ianuarie, a fazei intai a acordului lor comercial.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )