Libnet.ro
UNICEF

18:45

FATA DE PRIMELE SASE LUNI DIN 2019 BRD - profit in scadere cu 47%, la jumatatea anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FATA DE PRIMELE SASE LUNI DIN 2019 BRD - profit in scadere cu 47%, la jumatatea anului

Costul net al riscului a devenit negativ, atingand 225 milioane lei BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru prima jumatate a anului, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, cu 47,3% sub cel din primele sase luni ale lui 2019, rezultat influentat indeosebi de costul riscului negativ, ce incorporeaza perspectiva economica deteriorata, conform raportarii bancii publicata ieri pe site-ul operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Numarul turistilor inregistrati in structurile de primire turistica in primele sase luni ale anului a scazut cu 61,8%

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in primele sase luni din acest an au insumat 2,148 milioane, in scadere cu 61,8% fata de primul semestru din 2019, din care 86,1% au fost romani, potrivit datellor transmise azi de Institutul National de Statistica INS), conform news. ro.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul net al BRD a scazut cu 47,3%, la 414 milioane lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, in scadere cu 47,3% fata de cel din prima jumatate a anului trecut.

INS: Preturile productiei industriale au scazut cu 0,5%, in iunie 2020 fata de aceeasi luna din 2019

Preturile productiei industriale pe total piata interna si piata externa) au scazut cu 0,5%, in luna iunie 2020, comparativ cu luna iunie 2019, arata datele Institutului National de Statistica INS).

STUDIU Jumatate dintre micile afaceri locale au raportat scaderi ale incasarilor in primele cinci luni din 2020

Micile afaceri din Romania nu au avut niciodata o situatie financiara extraordinar de stabila. Vulnerabilitatile acestor businessuri au fost cu atat mai mult puse in evidenta in perioada restrictiilor impuse de pandemie, in special in ceea ce priveste capacitatea financiara de a rezista unor socuri precum pierderea unor clienti, incetinirea activitatii economice sau incasarile intarziate.

Inna nu si-a mai vazut mama de doua luni din cauza pandemiei

Inna are o relatie extrem de apropiata cu mama ei, pe care adesea o ia cu ea chiar si la concertele de peste hotare. Iata insa ca, in perioada pandemiei, artista nu si-a vazut mama timp de 2 luni! Afla de ce! .

Numarul firmelor suspendate din Olt a scazut cu 50% in prima jumatate a anului

Numarul firmelor suspendate in primele sase luni, in Olt, a scazut cu peste 50% fata de aceeasi perioada din 2019, releva datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), scrie Gazeta Oltului.

EXCLUSIV Muzeele din subordinea Ministerului Culturii, grav afectate de pandemie. Cati vizitatori le-au trecut pragul in primele doua luni ale starii de alerta

In contextul pandemiei de coronavirus, toate muzeele din Romania au fost inchise odata cu intrarea tarii in stare de urgenta, insa, acestea au fost redeschise dupa 2 luni, atunci cand au fost luate primele.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )