Libnet.ro
UNICEF

05:45

HORIA GUSTA, DIRECTOR GENERAL CERTINVEST: Nu exista incurajare a pietei de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HORIA GUSTA, DIRECTOR GENERAL CERTINVEST: Nu exista incurajare a pietei de capital

Radu Hanga, presedinte AAF: Ne asteptam sa avem, in curand, o legislatie care sa flexibilizeze procesul de investire online Piata de capital din tara noastra nu este incurajata, iar problema porneste inca de la punctul zero, respectiv de la legislatie, sustine Horia Gusta, director general al societatii de administrare a investitiilor SAI) Certinvest, prezent ieri la o conferinta de presa. continuă pe Ziarul Bursa

O suma precum alocatia lunara a copilului investita 18 ani ar fi ajuns la 216.000 lei (administrator de fonduri) Topul randamentelor la fondurile de investitii

Cu investitii mici pe termen lung putem tinti sume mari de bani, sustine Horia Gusta, director general Certinvest. El a avut o prezentare intr-o conferinta organizata de Asociatia Administratorilor de Fonduri AAF) in care a vorbit despre ce ar fi insemnat, pe alocatia actuala, o investitie intr-un depozit bancar sau intr-un fond de indici bursieri.

Thomas Fuhr, noul Director General al Grohe AG

Consiliul de supraveghere al Grohe AG l-a numit pe Thomas Fuhr ca noul Director General al Grohe AG. in plus, Jonas Brennwald, actual Director de Vanzari, preia rolul de Director General Adjunct al Grohe AG si se alatura consiliului director al Grohe, potrivit unui comunicat al companiei.

INCEPAND DE IERI Daniela Iliescu isi exercita atributiile de director general al Patria Bank

Daniela Iliescu isi exercita, incepand de ieri, atributiile aferente calitatii de director general, membru al Comitetului Directorilor in cadrul Patria Bank PBK), in urma primirii aprobarii de la Banca Nationala a Romaniei BNR), se arata intr-o informare a bancii trimisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )