Libnet.ro
UNICEF

15:45

INCEPAND CU DATA DE 9 IULIE iHunt Technology bate la poarta pietei AeRO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCEPAND CU DATA DE 9 IULIE iHunt Technology bate la poarta pietei AeRO

Listarea companiei IHunt Technology pe piata AeRo a Bursei de Valori Bucuresti va avea loc in data de 9 iulie, iar actiunile vor intra direct la tranzactionare, fara o perioada de subscriere, asa cum am informat initial in mod gresit. Reusita operatiunii depinde fie de vanzarea a 10% din companie, fie de atragerea a cel putin 30 de investitori, intr--o perioada de 30 de zile de la data listarii. Pretul va fi stabilit in functie de cerere si oferta. continuă pe Ziarul Bursa

INCEPAND CU DATA DE 9 IULIE: iHunt Technology bate la poarta pietei AeRO

Actiunile iHunt Technology Import Export Ploiesti bat la usa pietei AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB), procesul prin care se are in vedere vanzarea a cel putin 10% din companie urmand sa inceapa in data de 9 iulie, ne-a precizat Cezar Stroe, actionarul majoritar si directorul emitentului.

INCEPAND DIN IULIE, BRM lanseaza serviciul de Contraparte Centrala pentru anumite tranzactii de pe piata gazelor

Bursa Romana de Marfuri BRM) lanseaza, incepand cu luna iulie, piata produselor standardizate pe termen mediu si lung, in conditiile asigurarii de catre BRM a serviciilor de Contraparte Centrala, au anuntat, ieri, reprezentantii BRM.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )