Libnet.ro
UNICEF

09:00

INTRE 6 SI 10 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 3,57 milioane actiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INTRE 6 SI 10 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 3,57 milioane actiuni

Banca Transilvania TLV), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), si-a rascumparat 3,568 milioane de actiuni, intre 6 si 10 ianuarie, pentru care a platit circa 9,2 milioane de lei, informeaza institutia de credit din Cluj printr-un raport remis operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania intentioneaza sa achizitioneze compania Microinvest

Banca Transilvania BT) din Romania intentioneaza sa achizitioneze 100% din capitalul social al Microinvest, companie specializata pe finantarea microintreprinderilor, lider al pietei financiare non-bancare din Republica Moldova. intr-un comunicat de presa al Bancii se spune ca in prezent BT se afla in etapa de solicitare a aprobarii achizitiei de catre autoritatile de supraveghere din Romania si de catre alte autoritati relevante, transmite IPN.

Banca Transilvania pregateste o noua achizitie in Republica Moldova

Banca Transilvania a anuntat ca si-a exprimat intentia de a achizitiona o detinere directa initiala .

REPUBLICA MOLDOVA: Banca Transilvania vrea sa preia Microinvest

Banca Transilvania a anuntat marti ca si-a exprimat intentia de a achizitiona o detinere directa initiala de 100% din capitalul social al Microinvest, una dintre principalele organizatii de creditare nebancara din Republica Moldova specializata in finantarea microintreprinderilor, informeaza News. ro.

Banca Transilvania mai face o achizitie in Republica Moldova: O companie specializata pe finantarea microintreprinderilor

Banca Transilvania intentioneaza sa cumpere 100% din capitalul social al Microinvest, o companie specializata pe finantarea microintreprinderilor, liderul pietei financiare non-bancare din Republica Moldova.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IANUARIE SIF Oltenia - printre performerii de la BVB

Societatea va demara o oferta publica de rascumparare pentru maxim 38,39 milioane de actiuni, la pretul de 2,75 leiunitate Impulsionate de oferta publica de ras-cumparare de actiuni pe care societatea o va incepe joi, 16 ianuarie, actiunile SIF Oltenia SIF5), ce au urcat cu 3,92%, in raport cu moneda euro, in intervalul 3 - 10 ianuarie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din indicii BET-FI si BET-XT, in perioada amintita.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )