Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iohannis: Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic

Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic, iar politicile actuale se regasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, arata un mesaj transmis miercuri de presedintele Klaus Iohannis, la Forumul Pietei Financiare, prin intermediul consilierului prezidential Cosmin Marinescu. continuă pe Adevărul

Avertismentul lui Iohannis: Romania merge intr-o directie gresita, din punct de vedere economic. Acest mod de guvernare nu face decat sa transfere nota de plata in anii urmatori

Romania merge intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar actuala guvernare da dovada de iresponsabilitate transferand astfel nota de plata pentru urmatorii ani, a avertizat miercrui presedintele Klaus Iohannis, precizand ca povara deficitelor se accentueaza.

TEODOROVICI: Romania, la nivel de varf european pentru cresterea economica in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca tara noastra este la nivel de varf european in ceea ce priveste cresterea economica si nu stie pe ce date se bazeaza presedintele Klaus Iohannis cand spune ca tara noastra merge intr-o directie gresita din punct de vedere economic.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )