Libnet.ro
UNICEF

07:00

LUNA AUGUST FINANCIARA BET stagneaza, in apropierea maximului post-criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUNA AUGUST FINANCIARA BET stagneaza, in apropierea maximului post-criza

Prime Transaction: Companiile din BET au raportat, pentru primul semestru, venituri in crestere cu peste 15%, in timp ce la nivelul profitabilitatii avansul este mai semnificativ, de circa 29%, fata de aceeasi perioada a anului trecut * Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 33,24% pentru SIF Moldova si 64,68% in cazul SIF Muntenia * Rulaj mediu zilnic de 37,65 milioane de lei, doar 0,84% sub cel din luna trecuta Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a incheiat luna august la nivelul de 9. 235,72 de puncte, timid peste maximul post criza din 2007 - 2008 de 9. 204,15 puncte la care principalul cos de actiuni al pietei noastre de capital a terminat luna iulie si probabil ca indicele ar fi incheiat vara mai jos fara sedinta din data de 27 august, cand a cunoscut un avans de 2,37%, cea mai buna evolutie a lunii. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA AUGUST FINANCIARA Iohannis da mana cu Trump, Tariceanu cu Ponta si Dancila ramane cu ea intinsa

Ruperea coalitiei, intalnirea de la Casa Alba dintre Klaus Iohannis si Donald Trump si raportul FMI referitor la perspectivele economiei noastre sunt cele mai importante trei evenimente care au avut loc in luna august, pe scena noastra politico-economica.

LUNA AUGUST FINANCIARA August in cifre

01 august - Indicele ROBOR la 3 luni inregistreaza cea mai scazuta valoare a lunii, de 3,04%, potrivit Bancii Nationale a Romaniei; - BNR publica datele privind cursul de schimb leu - dolar american, aratand ca acesta atinge cel mai ridicat prag al lunii, cifrandu-se la 4,2858 RON USD;.

SONDAJ Romanii, tot mai activi in cautarea unui nou loc de munca. Unde au dorit sa se angajeze in luna august

Interesul romanilor pentru un nou loc de munca e in crestere. in luna august, companiile au inregistrat cu 11% mai multe aplicari la joburi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui sondaj Bestjobs.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 AUGUST ETF - BET Tradeville - liderul fondurilor de investitii

Saptamana aceasta urmeaza sa se discute impreuna, in Parlament, OUG1142018 si OUG192019 Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 1,07%, in intervalul 21 - 28 august, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET Index, care au avansat cu 0,96% si de unitatile fondului Certinvest BET - FI Index, care s-au apreciat cu 0,91%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )